Autor |
"Dziwna sytuacja" |
|
ewab
|
|
szymkin idź na żywioł to przecież koleżanka a nie bardzo bliska ci osoba jak nie wyjdzie to nie będzie jakiegoś strasznego bólu, sam piszesz ze nie widujecie sie często...
Ty widze jestes bardziej za wiec teraz tylko ona musi sie zdecydować w ktora stronę iść..zostac z obecnym facetem czy z tobą...
 |
|
|
coraMietka
|
|
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
"np. nie potrafiłbym jej pocałować na spontana"
sam sobie odpowiedziałeś
zastosuj spontan i się dowiesz
jest też taka możliwość, że po prostu źle odczytujesz jej sygnały
Zmieniony przez - kemesO w dniu 2006-10-07 21:47:25
|
|
ewab
|
|
|
|
coraMietka
|
|
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
|
|
Prikrasnyj
|
|
Przyjaźń damsklo-męska jest niemożliwa na dłuższą mete. Inna rzecz koleżeństwo. Ja nie wierze w przyjaciółki. Już jedną taką własnie przyjaciółke miałem i skończyło sie to dramatem (ale musze przyznać zę za dużo wtedy piłem i to przez to, alkohol obrabował mnie z radości)
W końcu przyjdzie taki dzień, że odezwie sie natura, i nie chodzi tu o to żeby pomoczyć, po prostu zauroczenie, może tzw miłość, ewentualnie sex po pijaku. Nic zamierzonego. Ba człowiek sobie bedzie nawet sam wmawiał że to przyjaźń.
Za blisko znać jakąś kobiete, która nie jest twoją żoną, partnerką jest po prostu niebezpieczne i grozi wieloma komplikacjami |
 |
|
|
kemesO
|
Analityk
|
|
niektórzy przez "koleżeństwo" też mogą wiele innego rozumieć
tak jak moja była przez "kochać"--->znaczyło to dla niej "bardzo mocno kogoś lubić"
|
|
Andromedaa
|
|
Jeżeli Przyjaźń to nie seks.
Autorze - ja bym na Twoim miejscu zaryzykowała Czasami warto żałować czegoś co się zrobiło, niż żałować, że się czegoś nie zrobiło.
Zmieniony przez - Andromedaa w dniu 2006-10-07 23:40:23 |
Ekspert -
 |
|
|
szymkin
|
|
|