Od dawna mnie tu nie by³o, tym razem z nowego konta.... Liczê na to ze znajdê rozwiazanie mojego problemu...
Dobijam do 40-ki, po wielu latach bardzo bujnego ¿ycia towarzyskiego, wielu intensywnych i ciekawych zwi±zków z Kobietami, zarówno tych krótkich i intensywnych, rzadziej d³ugich i trwa³ych.... Zwi±za³em siê na sta³e z kobieta mojego ¿ycia, rodzina siê powiêkszy³a... I wydawa³o by siê... Czego chcieæ wiêcej. Facet spe³niony w pe³ni, Sexualne spe³niony, norma ¿yciowa wype³niona z nadwy¿k±. Jest kasa, jest rodzina, szczê¶liwe ¿ycie... Niestety od jakiego¶ czasu sex nie jest ju¿ taki jak kiedy¶, na pocz±tku intensywnie, a teraz wdar³a siê jaka¶ monotonia, praca, stresy, obowi±zki i sex ju¿ nie sprawia tyle rado¶ci i uniesienia jak kiedy¶...
Mo¿na by powiedzieæ - norma dla wielu zwi±zków. Dziêki pracy i innym zajeciom w sumie nawet nie czu³em jak bardzo tego mi brakuje. Do czasu...
Ostatnio dosta³em maila od laski z która by³em wcze¶niej dosyæ krótko (ale intensywnie), mail po ponad 5 latach...
"Cze¶c xxxxxxx, dawno siê nie widzieli¶my, trochê my¶la³am ostatnio o Kilku tematach i pomysla³am ze fajnie by³o by siê ze sob± spotkaæ i mi³o spêdziæ czas i zobaczyæ co przysz³o¶æ przyniesie"...
Z lask± ta by³em wcze¶niej, seks z ni± by³ rewelacyjñy, nieporównywalnie najlepszy i deklasuj±ce wszystkie inne relacje seksualne jakie przytrafi³y mi siê wczesniej... Zawsze dba³em o to ¿eby sex by³ sztuk± przez wielkie Sz, ale to co ta ³aska wyprawia³a pocz±wszy od Sexu na 1 randce to by³ odlot i deklasowalo wszystko co by³o wczesniej i pózniej, jak porównanie FCB z dru¿yna z polskiej 2 ligi. Jest m³odsza o ok 12 lat ode mnie, i wtedy imho nie by³a gotowa na sta³y zwi±zek , którego wtedy szuka³em.... I to by³o w sumie tez chyba powodem zakoñczenia znajomosci. Ale ten sex... Anale, squirty, orale, i w sumie ju¿ od 1szej randki, we wszystkim by³a odlotowo najlepsza..., jaki¶ taki gen geniuszu seksualnego mia³a w sobie... Który tak na mñie dzia³a³ ze sex kilkana¶cie razy na dobê nie by³ problemem... Sama mówi³a ze czego¶ takiego nigdy w ¿yciu nie spotka³a, takiego dopasowania sexualnego... Jednak ona chcia³a siê bawiæ,zwiedzaæ ¶wiat, nie dawaæ jasnej deklaracji zwi±zku, tym bardziej planowaæ rodziny, ja my¶la³em zupe³nie odwrotnie. Podsumowuj±c poza genialnym sexem wszystko inne nie pasowa³o.
Z ¿on± na takie akcje nie ma co liczyæ. Jestem w zwi±zku szc¿esliwy, sexualnie nie do koñca spe³niony, mimo ze bardzo lubi sex i ma temperament to sex na poziomie sztuki wy¿szego lotu czy anala nie ma co liczyæ.
Teraz mam zasiane to kie³kuj±ce ziarnko w g³owie, które ju¿ we wcze¶niejszych zwi±zkach czêsto doprowadza³o do zakoñczenia zwi±zku i szukania czego¶ bardziej fascynuj±cego, nowej przygody, nowych bod¼ców.
Jak wybiæ sobie to z g³owy i nie niszczyæ szczê¶liwego zwi±zku?
Zdradê przerobi³em i nie chcia³bym tego powtarzaæ... Czy w³a¶nie bogate ¿ycie sexualnie w przeszlosci jest powodem tego ze mi tak teraz te my¶li ryja beret?
Zmieniony przez - ZygmundWa w dniu 2016-05-04 01:41:35
To samo pomy¶la³em o tym genie sexu ahahhah
zwyk³a kvrwicha ;]
ale w sumie zawsze by³o ³atwo rozpoznaæ m³ode niedo¶wiadczone, bo jak Ci taka poci±gnie to nic nie poczujesz a kurviska wiadomo jak ci±gn±.
Masz 40 lat zamiast my¶leæ o wyuzdanym seksie z jak±¶ dziewk± to postaraj siê wprowadziæ co¶ nowego do seksu z Twoj± ¿on±
"Jest kasa, jest rodzina, szczê¶liwe ¿ycie... Niestety od jakiego¶ czasu sex nie jest ju¿ taki jak kiedy¶, na pocz±tku intensywnie, a teraz wdar³a siê jaka¶ monotonia, praca, stresy, obowi±zki i sex ju¿ nie sprawia tyle rado¶ci i uniesienia jak kiedy¶... "
w³a¶nie w takim momencie okazuje siê kto jest mê¿czyzn±
a kto samolubnym chvjem,
a ¶redni seks jest "zas³ug±" dwóch stron.
No wlasnie. A pytanie czy po ilu latach z twoja nowa-stara fascynacja tez zacznie byc monotonnie. Bo nuda zawsze po jakims czasie sie wdziera.
Razem musicie z zona cos podzialac. Ty tym bardziej. Najlatwiej jak zaczynaja sie klopoty/monotnnia to szukac czegos nowego. Do czasu kiedy to faktycznie jest nowe i ciekawe. Bo po pewnhm czasie tez moze wygladac podobnie.
Poza tym laska ktora daje dupy na 1 randce nie wrozy dobrze. No i nie sam seks sie liczy w zyciu - moze sie okazac ze cale zycie jest niedojrzala i bedziesz sie w****ial w nowym zwiazku. A potem zalowal decyzji.
Kórwa,prêdzej czy pó¼niej ka¿da c1pka sie znudzi. Wiadomo,niektóre wspominamy lepiej inne gorzej. Kwestia czy sie op³aca po¶wiêcaæ tak wiele dla ruchania dupy,która pewnie po paru miechach sie i tak znudzi. Mam nadzieje,¿e ko³o 40 sie uspokoje i nie bd mia³ takich problemów
Zmieniony przez - UgaBuga42 w dniu 2016-05-04 15:14:01
Co¶ mi tu pisd± zalatuje jak obecnej nie umie naqci±gn±æ na anala czy orala. A te górne loty to mia³ farta i na kurefke trafi³.
Taka prawda
ale w sumie zawsze by³o ³atwo rozpoznaæ m³ode niedo¶wiadczone, bo jak Ci taka poci±gnie to nic nie poczujesz a kurviska wiadomo jak ci±gn±.
Masz ¿onê, dziecko, u³o¿one ¿ycie z tego co piszesz, a ³ezka Ci siê krêci w oku na my¶l o jakim¶ tam kurvisku z przesz³o¶ci...
ogarnij siê, bo mo¿esz du¿o wiêcej straciæ ni¿ zyskaæ