Witam :)
Mam taki problem... jest pewna dziewczyna której nie znam a bardzo mi się podoba w szkole, nie potrafię przestać o niej myśleć ona cały czas jest w mojej głowie, ale problem leży w czym innym...
dziewczyna cały czas się na mnie patrzy, ostatnio szedłem z kolegami na przystanek (ona tam stała z koleżankami) no i ona cały czas się na mnie patrzyła, koledzy mówią że cały czas się patrzy, zresztą w szkole jest tak samo. Dziewczyna zaczęła mi się podobać już prawie 2 miesiące temu (wtedy też na mnie się patrzyła) tylko że ja nie zagadałem bo najpierw się troszkę krępowałem a potem miesiąc praktyk miałem i nie było mnie w szkole, więc zaraz jak poszedłem na praktyki napisałem jej na naszej klasie, że ma ładne zdjęcia, w rzeczywistości wygląda oszałamiająco itp. leczy gdy zapytałem czy mnie kojarzy napisała że nie bardzo (zdjęcia miałem trochę nie wyraźne), problem tkwi w tym że już 2 tygodnie chodzę do szkoły a ona potrafi się cały czas na mnie patrzeć ale ja nie wiem czy mam do niej zagadać.
Powiedzcie mi czy ona patrzy się bo ja się jej podobam ? czy patrzy tylko jak na głupka ? bo ja nie wiem, czuję coś do niej i pragnę zagadać ale jak ona patrzy się "tak tylko" ? czy jak dziewczyna cały czas się patrzy na chłopaka gdy tylko go zobaczy
to może coś znaczyć ? i jeszcze jedno .. dzisiaj w szkolę również cały czas się na mnie patrzyła :) ale gdy szła korytarzem z koleżanką poczułem tak jakby się mnie wstydziła trochę i zasłoniła włosami twarz i udawała że mnie nie widzi...
Zmieniony przez - iceman20 w dniu 2009-11-05 16:59:31
wydaje Ci się że patrzy na Ciebie, patrzy na Twojego kolegę
albo jesteś udupcony na ryju
albo poprostu jej się podobasz
Na żadnego z kolegów się nie patrzy... Jeśli chodzi o mnie, może i nie jestem jakimś pięknym lalusiem ale z moim wyglądem jest wszystko ok :) twarz mam czystą zero pryszczy itp. :D więc jakby coś ze mną było nie tak to by inni się ze mnie śmiali :) Podejdę do niej, tylko boję się że jednak jej się nie podobam tylko dlaczego by się ciągle tak patrzyła ? jakoś nie mogę uwierzyć że jej się podobam....
"ciągle się patrzy"
no nawet jak patrzy się 'tak tylko' to jak zagadasz to będziesz wiedział, najwyżej zrobisz z siebie głupka. Ale może przecież patrzeć się 'tak jakoś' i będzie hepi end, albo jeśli póki co się patrzy 'tak po prostu', a zobaczy, że się nią interesujesz, to może zacząć patrzeć się 'tak jakoś inaczej' i może też coś z tego wyjdzie. W sumie to co masz do stracenia?
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookies, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję.