Autor |
"EFVI- Wspieramy Europejską Inicjatywę Wolnego E-palenia" |
|
INSOMNIA
|
192.168.28.* |
|
Wysłana - 13 marzec 2014 19:19 | zgłoś naruszenie regulaminu
Cześć
Jak możecie to proszę podpiszcię się pod tym. Wystarczy podać swoję dane + pesel (dane są bezpieczne- dba o to Unia Europejska). Chcą nam ch*jki z Europarlamentu zabronić e-papierosów w takiej formie w jakiej są obecnie. Twój podpis to zgoda żeby E-palaczę mogli aktywnie uczestniczyć w tworzeniu tego prawa więc jest duża szansa że uda się obronić efajki w Europie. Obecnie podpisało je tylko 3000 Polaków a to dopiero mały procent do wymaganego limitu. (ma być zebrane 1mln podpisów w całej Europie!)
Inso zawsze pomagała we wszelakiego rodzaju konkursach więc liczę, że i tu pomożecie. PROSZĘ O PODAWANIE PRAWDZIWYCH DANYCH ALBO WCALE TO WAŻNE.
[ec.europa.eu/citizens-initiative/REQ-ECI-2013-000024/public/]
Klikasz wyraź poparcie-->podajesz swoje dane, przepisujesz kod z obrazka i tyle.
INFORMACJE NA TEMAT EFVI:
EFVI jest Europejską Inicjatywą Obywatelską, zarejestrowaną w Komisji Europejskiej. Inicjatywa umożliwia obywatelom aktywny udział w tworzeniu polityki wspólnoty Europejskiej. Inicjatywa powstała w odpowiedzi na zapisy zawarte w dyrektywie tytoniowej, oraz w odpowiedzi na sposób wdrażania ich w życie. Jedno i drugie uważamy za mocno krzywdzące zarówno dla branży e-papierosów jak i społeczności.

CEL
Celem inicjatywy jest utworzenie nowego prawa regulującego elektroniczne papierosy, odcinając je zupełnie od dyrektywy tytoniowej oraz wystrzegając się traktowania ich jako produkty medyczne. Chcemy również, aby e-papierosy zostały zaklasyfikowane jako "Produkty rekreacyjne ogólnego przeznaczenia". Taka klasyfikacja uniemożliwi ograniczanie e-papierosów w sposób niszczący branżę i dostępność produktów.
| |
|
 |
|
|
siwex19
|
|
szczam na te e-papierosy
na analogowe też
|
|
IwanIV
|
|
jestem kvrwa na nie. Gdzie mam podpisać? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
tu na dole poproszę:

Zmieniony przez - skripi w dniu 2014-03-13 22:28:40 |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ktoś jeszcze gotów do podpisania cyrografu? |
 |
|
|
zbys
|
Elektronika
|
|
Też jestem na NIE. Poza tym nie mam pesela.
|
|
Bareq
|
|
Jestem na tak, sam nie palę ale jestem przeciwny zamordyzmowi ZSRE, III RP i każdemu innemu. Podpisałem.
|
INSOMNIA
|
|
Dzięki Bareq SOG poleciał.
Nie chodzi o to czy ktoś pali czy nie tylko tak jak napisał to Bareq!
EU uchwala głupie prawo i wtrąca się w każdą dziedzinę naszego życia(bo tak), a to jest pewna forma walki z tym. |
 |
|
|
Bareq
|
|
dam ci pewna radę: insomnia to specyficzne forum, daruj sobie tanią agitację bo osiągasz cel odwrotny od zamierzonego
|
IwanIV
|
|
***** tyle problemów jest: bezrobocie, głodne dzieciaki a tu raban bo nie można sobie z fajką latać gdzie się chcę. Ot priorytety dzisiejszych ludzi. |
 |
|
|
hpiotrekh
|
|
"dane są bezpieczne- dba o to Unia Europejska"
"EU uchwala głupie prawo i wtrąca się w każdą dziedzinę naszego życia"
jakoś mnie to zapewnienie nie uspokoiło
|
 |
|