To ja dodam od siebie jedn± propozycjê - "Mi³osny przewodnik" - pozycja dvd zawieraj±ca sporo ciekawego materia³u dla pocz±tkuj±cego jak i zaawansowanego kochanka ;)
posciaga³em ksiazki i niektóre z nich nie chca mi sie otworzyc... tzn. plik sie otwiera ale pojawiaja sie dziwne znaczki.. a niestety nie ejstem zbyt bieg³y jesli chodzi o takie psarwy... ktos wie jak te znaczki zamienic na polskie zdania ??
By³em z dziewczyna przez miesiac nie duzo wiem zdazylem ja pokochac i po dlugim nie odzewie z jej i mojej strony dalej ja kocham i chcialbym z nia jeszcze byc mieszka ode mnie 30 kilometrow nie chce sie ze mna spodkac a ja dalej o niej mysle wiem do jakiej szkoly i gdzie chodzi mam jej nr tel ja znia zerwalem poniewaz zaczela gadac ze kiedy z nia krecilem i bylem na poczatku to mialem jeszcze inna czyli w skrocie jechalem na 2 fronty co jest nie prawda nerwy puscily mi musialem to zrobic a teraz zaluje ze nie walczylem to aby ufala na 100% mylalem ze ufa mi prosze o pomoc i odpisanie maila na adres: [email protected] lub na nr gadu-gadu 11898126
witam, mam pytanie, czy posiadasz ksi±¿ke Krystyny Kofty " Jak zdobyæ, utrzymaæ i porzuciæ mê¿czyzne"?, albo Michalimy Wis³ockiej " Sztuka kochania" ? je¶li tak, bêdê wdzieczna za podeslanie na adres [email protected]
pozdrawiam agnieszka