poor guy **** like a dog shit?;d (czy cos takiego, z pamieci wiec...)
poor guy must **** like a dog shit Jeśli mnie pamięć nie myli Zabił mnie ***any _______________________________ "... Pokaż mi jak kochać ludzi, potrafię ich tylko niszczyć, A karmę przesłania wciąż egoistyczny instynkt..." MMA, panowie, MMA!
[http://www.charlierose.com/view/interview/11806] _______________________________ Life may be seen as a virus infecting the perfect organism of death.
. Zmieniony przez - PAWEL_13 w dniu 2011-08-07 18:16:57
13 to wiek czy dlugosc?
8x03 łoooooo Ari i Dana tego się nie spodziewałem :D , a tak przy okazji, która kobieta w kategorii milf jest najladniejsza wg was?? jak dla mnie 1. Dana Gordon 2. Mrs Ari 3. Amanda Daniels
Mrs Ari Zabieram się za 3 odcinek.
doobry odcinek już prawie zapomniałem jak wygląda Dana, daje radę _______________________________ last man standing... ***What if your words could be judged like a crime?***
jak dana daje rade to ja jestem mufasa :X chyba HD nie ogladasz? :x wstretna kobita odcinek sredni. pzdr
jak na ponad 40 letnią babkę to każdy ma swój gust _______________________________ last man standing... ***What if your words could be judged like a crime?***