Autor |
"FACECI A MAKIJAŻ ???" |
|
red78
|
| Wysłana - 23 sierpień 2005 22:27 Usunięta przez VooDooDoll za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
sQzi
|
| Wysłana - 24 sierpień 2005 09:10 Usunięta przez VooDooDoll za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
Bartek_19
|
|
Ludzie skoro już jakiś facet się maluje to na 100 jest gejem......i nie mysli sobie że to się może podobac laską.....(nie mówie tutaj o jakimś pudrze lekkim których ludzie w tv używają...lub ktoś kto nie chce żeby mu jakiegos w danej chwili gówna nie było widać na gębie) ale skoro ktoś wychodzi z rózowymi oczkami na ulice no to jest psychiczny i nie wiadomo na co on liczy |
 |
|
|
anarki11
|
|
|
|
red78
|
|
To, ze anarki maluje sie, chodzi w butach na obcasie i obcislych spodniach, nie oznacza, ze jest gejem; sam przeciez pisze, ze:
" Ja właśnie na imprezy lubię się troszke wymalować, tzn. lekką szminką usta, trochę oczy też maluję, ale bez przesady. Do tego moje wysokie buty kowbojskie, żebym był jak najwyższy i obcisłe spodnie, żeby podkreślały, jaki jestem szczuplutki. I zazwyczaj jest spoko. Powodzenie u lasek wtedy mam.
Na codzień chodzę normalnie ubrany bez makijażu. "
Zmieniony przez - red78 w dniu 2005-08-24 19:02:59
|
renika
|
ARTYSTKA
|
|
Anarki całe forum czeka z niecierpliwością na Twoje zdjęcie. Zrób to dla nas.
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
red nie wiem co to za laski sa, chyba jakies warszawskie pseudoartystki.
|
|
anarki11
|
|
Renika a Ty sie nie malujesz?????
Dziwni jesteście ludzie, naprawdę. Wielu moich kumpli ubiera się tak jak ja i robi sobie lekki makijaż. Obcisłe spodnie to chyba też żadna zbrodnia prawda?? |
 |
|
|
Klejcun
|
Win Dizel
|
|
anarki a gdzie twoj avatar i morda Freddiego Mercury ?
|
|
Revoltman
|
|
dla mnie makijaż u faceta to jak sie mu zrobi mega syf i za cholere z tym na ulice wyjsc nie mozna, wtedy mozna kropelke od dziewczyny pozyczyc lub czyms zatuszowac i spoko, ale caly face....nieee, to jak z goleniem na nogach.
obcisle spodnie spoko, na tylku powinny byc zeby widac bylo zgrabny tylek jak sie ma czym pochwalic