ja sie maluje jak do kosciola ide zeby sie ksiedzu spodobac _______________________________ Szukam pracy w UK / Irlandi...
Ja właśnie sie maluję po to, żeby podkreślić rysy twarzy.
Anarki podniecasz sie ta swoja gadka ?? _______________________________ [http://www.youtube.com/watch?v=Ze1VM3JAbUM&feature=channel_page]
ja sie zaczene chyab malowac caly zebuy podkeslic rysy mojej rzeźby.. _______________________________
Ja też mam rzeźbę coraz lepszą. Z 80 kg już zszedłem do 71 i waga ciągle maleje. Jeszcze z 10-15 kg i będę bardzo szczuplutki.
wez juz skoncz, to juz dziecinada. _______________________________ Nie piszczie do mnie nic na PW bo nie sprawdzam tego maila.
Tak to jest jak za idola ma się Violettę Willas.
Ehh... a podobno mial to byc powazny temat _______________________________ ...C8 H11 N...
ja rozumiem anarkiego co do obcisłych spodni, powaga, moze po prsotu nei ktorzey zle sobie to wyobrazaja, ale obcisle spodnie mozna uznac jako normalne w sumie. _______________________________
hmm moim zdaniem męzczyzna ktory się maluje nie jest prawdziwym mezczyzna, ja osobiscie nie zwrociłabym na takiego uwagi..