O czym wy wogole mowicie ? i kto wam takich glupot na******lil ze na zachodzie to jest na porzadku dziennym ? widzial kto kiedys umalowanego wlocha albo hiszpana? tosz to brudasy jakich malo.
owszem,zdarzaja sie "brudni" Wlosi i Hiszpanie,ale sa tez "piekni i boscy" a co do znajomosci slow takich jak "konturówka"-to kazdy troche bardziej rozgarniety facet powienien "rozszyfrowac" nazwe; z reszta mamy XXI w.
Zmieniony przez - Ereb w dniu 2005-08-16 18:17:31
Zmieniony przez - Ereb w dniu 2005-08-16 18:18:09
ja nie lubie jak kobieta ma mocny makijaz(albo te szminko błyszczyki "super wypas" i zamiast ust kobiety, które i tak sa ladne same z siebie pokauja mi te szczerzace mofdelki które w miejscu ust maja jkaies cos co wyglada jak plastikowy shit, który sie błyszczy jak psu jaja za przeproszeniem. moze to jej urok ale napewno nie "mejbelin") a chłop z makijazem to jakas pomyłka
a to ze na zachodzie sa do przodu to nie zanczy ze wszystko co tam robia jest ok a to ze my tego nie tolerujemy nie znaczy ze jestesmy prymitywni i zacofani bo tacy to sa ci co wszystko od nich bezkrytycznie kopiuja bo wszystko co zachodnie jest coool i wow... jakas pseudo tolerancja czy co?
Zmieniony przez - fredman w dniu 2005-08-16 23:20:02
fuuuj
nie chcialo mi sie czytac wszystkiego, ale nie wyobrazam sobie zeby moj chlopak sie malowal... moze bysmy razem stali przed lustrem i pozyczali kosmetyki
metroseksualny albo gej nie ma innej opcji...
Wogole o czy wy mowicie chlopaki? co sie z wami dzieje? jaki ****a XXI wiek? facet to facet i kazda kobieta (nawet w tym poscie) jak i w zyciu ci powie ze facet z makijazem to porazka, a jesli chodzi o wlochow i hiszpanow to dla kobiety napewno bardziej meski jest spocony i brydny wloch niz wymalowany i wypudrowany, ereb myslisz ze ci "piekni i boscy" wlosi sie maluja ? oni poza opalenizna sa jak najbardziej naturalni, jak kazdy facet byc powinien.