FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 9556 razy ¬

ROZRYWKA | Moda i Uroda
FACECI A MAKIJAŻ ??? 
[powiadom znajomego]    
Autor "FACECI A MAKIJAŻ ???"   

nioonia
 Wysłana - 19 sierpień 2005 10:57      [zgłoszenie naruszenia]

no wiesz ereb wszedzie znajda sie wyjatki, to nie znaczy ze wszyscy wlosi sie maluja itd... ale styl ubierania to maja denny przynajmniej wtedy co ja tam bylam
facetom w tv to sie moze podobac bo wtedy wygladaja niemalze idealnie, ale watpie zeby chcieli sie malowac na codzien

GaLaZ
 Wysłana - 19 sierpień 2005 17:31      [zgłoszenie naruszenia]

Co do stylu ich ubierania to sie nie zgodze, fakt maja niektore cichy lepsze drugie gorsze ale ich styl ogolnie mi sie podoba :D Zauwazylem ostatnio ze kazda panna w wieku "nastolatkowym" powie: eee facet to musi być lysy, sluchac hip hopu pl rap zajawka , oraz cos musi na nim szelescic, nalepiej dresy lub bluza ortalionowa... ehh.. polska (celowo z malej litery)

Zmieniony przez - GaLaZ w dniu 2005-08-19 17:31:55

...C8 H11 N...

red78
 Wysłana - 19 sierpień 2005 18:10      [zgłoszenie naruszenia]

hmm, zalezy jaka impreza jak bal przebierancow, to moze wygladac jak kobieta, jesli to normalna impreza, to ja trzymalby sie jak najdalej

Siedzę i myślę... :)P

Hadouken
 Wysłana - 19 sierpień 2005 18:31      [zgłoszenie naruszenia]

"a myślicie że facetów występujących w TV nie malują ? :D"

Hmmm... ale to trocheco innego. Oni musza sie wypudrowac itp. zeby im ryje nie swiecily w odbiorniku

" We had 2 bags of grass, 75 pillets of mescaline, 5 sheets of higher power blooder acid, a salt shaker half full
of cocaine, a whole galaxy of multicoloured uppers, downers, screamers, laughers,
also a quarter tequilla, quarter rume, case of beer, pine of raw ether, two dozens amyl"

red78
 Wysłana - 19 sierpień 2005 18:39      [zgłoszenie naruszenia]

Hadouken: sog za swiecenie taki jeden ma ryja, jak swinia, ale to inne forum

Siedzę i myślę... :)P

nioonia
 Wysłana - 19 sierpień 2005 23:13      [zgłoszenie naruszenia]

"nastolatkowym" powie: eee facet to musi być lysy, sluchac hip hopu pl rap zajawka , oraz cos musi na nim szelescic, nalepiej dresy lub bluza ortalionowa... ehh.. polska (celowo z malej litery)
hmm wiesz galaz, mi sie ten ich styl nie podoba bo po prostu wole inny typ faceta.. w moich oczach taki bardziej meski moze?
to taki stereotyp raczej, tak samo jak sie mowi ze chlopacy lubia wychudzone blondynki z duzymi cyckami, a kazdy jest inni i lubi co innego.
ale bluza ortalionowa to mnie dobila LOL

sQzi
 Wysłana - 20 sierpień 2005 14:29      [zgłoszenie naruszenia]

facet+makijaz=laleczka a nie facet co wy ****a ludzie z siebie chcecie cipke zrobic nie pojmuje paznokcie zacznijcie malowac i szpilki nosic by byc wyzszym i bedziecje za***bisci.......
a proppo zawsze wstydliwe lub z gory skazane na zbrechanie tematy pisza moj kolega kurfa jacy dobrzy ludzie w tej polsce mieszkaja to ja nie wiedzialem tak sie troszcza o innych i chca sobie pomagac

Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią.

Oscar Wilde

czarny_86
 Wysłana - 20 sierpień 2005 23:59      [zgłoszenie naruszenia]

ereb jakbyś będąc we Włoszech czy innym państwie bardziej zwracał uwagę na kobiety a nie na urodę facetów to i "kumpel" by się nie malował jak ciota

akalt
 Wysłana - 21 sierpień 2005 01:22      [zgłoszenie naruszenia]

He, he

FunkyKoval
 Wysłana - 21 sierpień 2005 17:33      [zgłoszenie naruszenia]

"No coz ja z kolei widzialem gro tak slicznie umalowanych,nie tylko wlochów ale i anglikow, francuzow..."

przestan kolego chodzic po barach dla gejow bo masz wypaczone spojrzenie na swiat

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 15 stron.   poprzednia | następną

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

FACECI A MAKIJAŻ ???

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15