Autor |
"FACECI A MAKIJAŻ ???" |
|
nioonia
|
|
|
|
GaLaZ
|
|
|
|
red78
|
|
hmm, zalezy jaka impreza jak bal przebierancow, to moze wygladac jak kobieta, jesli to normalna impreza, to ja trzymalby sie jak najdalej
|
Hadouken
|
|
"a myślicie że facetów występujących w TV nie malują ? :D"
Hmmm... ale to trocheco innego. Oni musza sie wypudrowac itp. zeby im ryje nie swiecily w odbiorniku
 |
|
|
red78
|
|
|
|
nioonia
|
|
"nastolatkowym" powie: eee facet to musi być lysy, sluchac hip hopu pl rap zajawka , oraz cos musi na nim szelescic, nalepiej dresy lub bluza ortalionowa... ehh.. polska (celowo z malej litery)
hmm wiesz galaz, mi sie ten ich styl nie podoba bo po prostu wole inny typ faceta.. w moich oczach taki bardziej meski moze?
to taki stereotyp raczej, tak samo jak sie mowi ze chlopacy lubia wychudzone blondynki z duzymi cyckami, a kazdy jest inni i lubi co innego.
ale bluza ortalionowa to mnie dobila LOL |
 |
|
|
sQzi
|
|
|
|
czarny_86
|
|
ereb jakbyś będąc we Włoszech czy innym państwie bardziej zwracał uwagę na kobiety a nie na urodę facetów to i "kumpel" by się nie malował jak ciota |
 |
|
|
akalt
|
|
He, he |
 |
|
|
FunkyKoval
|
|
"No coz ja z kolei widzialem gro tak slicznie umalowanych,nie tylko wlochów ale i anglikow, francuzow..."
przestan kolego chodzic po barach dla gejow bo masz wypaczone spojrzenie na swiat |
 |
|