FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 1947 razy ¬

ROZRYWKA | Prawo i Ekonomia
FOREX-start 
[powiadom znajomego]    
Autor "FOREX-start"   

massive0
 Wysłana - 31 lipiec 2004 20:01        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź swoje BMI

zainteresowalem sie FOREXEM.zdecydowalem sprobowac swoich sil.zastanawiam sie nad firma w ktorej mam zalozyc konto.mysle nad oanda, tylko ze przerazaja mnie drogie przelewy powrotne do Polski (ponad 20$),wolalbym tez na poczatku cos polskojezycznego bo jeszcze nie jestem obeznany tak do konca z terminologia.prosze o wypowiedzu doswiadczonych

quasar
 Wysłana - 1 sierpień 2004 00:26      [zgłoszenie naruszenia]

[http://www.insomnia.pl/temat111297/]

why so serious?

Magnus
 Wysłana - 2 sierpień 2004 16:04      [zgłoszenie naruszenia]

Cos mi sie wydaje ze w oandzie sa drozsze przesyly z powrotem. ok 50usd.

ale przelewa sie z powrotem jak ma sie wiecej pieniedzy a nie jakies grosze.

massive0
 Wysłana - 11 sierpień 2004 07:39      [zgłoszenie naruszenia]

spotkalem sie z opiniami ze oanda to platforma dla nowicjuszy ktorzy nie inwestuja wiecej niz 100 dolcow, a 95% ludzi i tak nei odzyska swoich "groszy".moze i cos w tym jest.masz racje przelewy sa drozsze, sprawdzalem.z reszta dla mnie to bezsens zaczynac z byle czym na tej oandzie.zbieram kase na efix polska.mam demo i bardzo sobie chwale

Magnus
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 22:17      [zgłoszenie naruszenia]

Oanda jest owszem platforma dla nowicjuszy,ale tylko pod tym wzgledem ze mozna otwierac bardzo male konta. Nawet 100usd. Ja jestem zadowolony z oandy. Wszystko jest robione automatycznie tzn. ze nie zostajesz przelaczany na reczne sterowanie w momencie gdy zaczynasz zarabiac (tak sie ponoc dzieje w refco). Oanda zarabia tylko na spreadzie ktory przy glownych parach jest nie duzy. Na ogol wzrasta w piatki pod wieczor. Zostaje jeszcze sprawa duzego slippage w momencie pojawienie sie nowych newsow np. na temat stanu amerykanskiej gospodarki. Ale z tym po prostu trzeba sie pogodzic.

Oanda ma ok 10000 klientow a dzienne obroty wszystkich klientow to ok 1 miliard dolarow. Z tego co pamietam jeden z wlascicieli oandy pisal na ich forum ze najwieksze konto jest 8 lub 9 cyfrowe w usd a najwieksza pojedyncza wyplata wynosila powyzej 1 million usd. Wiec jak widac sa tez wieksi klienci.

Jedyne co mi sie nie podoba to to ze konta nie sa ubezpieczone od ewentualnej plajty firmy.

Magnus
 Wysłana - 5 wrzesień 2004 22:20      [zgłoszenie naruszenia]

a z tym 95% klientow nie odzyskujacych swoich funduszy chdzi o to ze 95% osob zabierajacych sie za forex traci pieniadze z wlasnej glupoty lub niewiedzy. Chca po prostu wzbogacic sie szybko i latwo i wydaje im sie ze rynek fx jest idealnym do tego miejscem. Niestety tak nie jest.

INSOMNIA
 Wysłana - 28 wrzesień 2004 12:31       [zgłoszenie naruszenia]

O forexie jest duzo na [www.waluty.com.pl/forex.php]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia

FOREX-start