| Autor |
"Fajczarstwo" |
|
|
swink
|
|
Wysłana - 29 styczeń 2008 22:25 | zgłoś naruszenie regulaminu
Ja polecam przenieść się z palenia normalnych papierosów na fajczarstwo.. mała drewniana fajka + powiedzmy tytoń alsbo black na początek albo vanilla cavendish i jest miodzio.. pali sie 40 minut ze smakiem i to mozna nawet bez zaciagania :)
Co myślicie na ten temat ??
 |
|
|
|
djNokio
|
|
Rzucając lepiej w ogóle uwolnić się od tytoniu, wyrzucic zapalniczki i inne rzeczy kojarzące się z paleniem (chwaląc się powiem, że juz 3 tydzień nie pale :D ). Co do fajki, to ciężko palić ją na przyklad w klubie do piwa albo stojąc na przystanku wiec uważam, że to głupi pomysł. pozdro
|
|
|
chemistry
|
|
|
|
|
booe
|
|
biały miś
|
|
i tu sie mylicie. na zachodzie palenie fajek na imprezach robi sie cool .
oczywiscie pala jest pseudoartysci, którzy niedawno sobie skunksy poodcinali. co większa "cool" impreza nielegalna, to co chwile ktos w sofach z faja siedzi. dam sobie łeb uciąć, ze rok dla i zaczna u nas robic podobnie.
moze nie być to bardzo nagminne (jak skunksy), bo jest poprostu niewygodne, ale z pewnoscia zrobi sie zauwazalne, i przestanie dziwic wiele osób |
Ekspert -
 |
|
|
|
Smok miluś
|
|
ja mam fajkę, palę sobie czasami na ogniskach
Dobry smakowy tytoń + czasami jakaś dobra "zielna mieszanka" i jest GIT
 |
|
|
|
ButcherFly
|
|
|
|
|
Smok miluś
|
|
A ja chyba zaczne z nią chodzić! Będę pierwszy
 |
|
|
|
Kremter
|
|
Jak chcesz coś zamiast palenia, to żuj gume, albo cyckaj dropsy... Fajka to nie jest zamiennik, to przedmiot posiadający całą swoją społeczność, dla której palenie fajki to coś więcej niż tylko wypuszczanie dymu... Zresztą 90% tych pseudo fajczarzy w życiu dobrze fajki nie opaliła, a tytoń palony w takiej fajce smakuje jak onuca starego kacapa pod Stalingradem. Ładowanie do fajki różnych "trawek" już pominę milczeniem... |
 |
|
|
|
Smok miluś
|
|
Przepraszam nie chciałem urazić przedmiotu kultu starych sklapciałych dziadków
 |
|
|
|
trib-misiu
|
|
żydu
|
|
ej sorki ze tak mimochodem wtrace, ale nie daloby rady dac bana smokowi?
Widac ze za duzo czasu przed monitorem spedza, a to moze skutkowac jakimis schorzeniami kregoslupa od braku innych aktywnosci przeciez...
no dobra, irytujacy jest po prostu, ale zbanowac mozna i tak |
 |
|
|
|
Kremter
|
|
Smok, za stary jestem, żeby się twoimi wypocinami przejmować. Żebyś ty w głowie miał tyle co na klawiaturze... |
 |
|