Klejcun ,ja chyba nieumiem czytać ze zrozumieniem bo niewidze tam nigdzie zeby jakaś kobieta sie skarżyła ze jest chora:D jedynie jedna koleżanka stwierdziła ze ma coś poodbnego ale sie tym nieprzejmuje;D
Ja doskonały niejestem awiec i innym niczego niewypominam;D :D:D wczoraj ogladałem film w którym jeden kolo poniżał laski,wyśmiewał tylko dlatego zeby podbudowac swoje męskie ego bo z jego dżonym niebyło wporzo:D awiec takie docinki wszystko tłumacza:D
wg mnie to nie jest żadna wada czy coś, przynajmniej jest różnorodnie ciekawe, moze fajniejszy seks jak panna ma takie "skrzydełka"? osobiscie sie z tym nie spotkalem
a moze? :) nie wiem, przede mna jeszcze wszystko ale moj boy juz zadeklarowal ze mu to raczej nie bedzie przeszkadzac :) kicia, sogacza odbijam a reggiemu wybaczam wspanialomyslnie :D hmm mialam tez obawy jak to wlasnie jest z zyciem seksualnym ale widze ze zupelnie normalnie wiec fajnie :D spoko jestescie, ale dla raskusa to jednak polecam jakas dobra ksiazke o budowie kobiet i podejsciu do nich i moze jakies indywidualne nauki
To bardzo popularne wśród kobiet i jak osobista uroda każdego ładne.To tak jak z penisami panowie,nie wszystkie są takie same.A jeśli ktoś by się zainteresował jaka powinna być długość worka mosznowego albo jego wielkość,albo jaka jest optymalna długość penisa?To przecież jest jedno i to samo,każdy z nas jest inny i to właśnie jest fajne.