Autor |
"Februs / dziennik / nie warto wchodzić /" |
|
_reaktor_
|
|
tobie magnat sie zrobily od tluszczu
|
|
magnacik
|
|
|
|
_reaktor_
|
|
mam jednego grubego ziomka i tez ma sporo rozstepow, jak sie tyje to sie moga robic, nie trzeba wcale cwiczyc
|
|
INSOMNIA
|
|
niektorzy jak rosna wzwyz to im sie robia ale takie w poprzek |
 |
|
|
_reaktor_
|
|
tez prawda
|
|
Februs
|
|
do rozstępów to ja mam pewnie naturalne predyspozycje, bo zaczęły się pojawiać na plecach jeszcze jak specjalnie intensywnie nie ćwiczyłem i nie rosłem. obstawiałbym teraz wzrost + całkiem niezły skok wagi w krótkim czasie. ostatnio trzymam się na tych ~92kg i nie rosnę specjalnie, bo fakt, olewałem co drugi trening i przez to nie miałem motywacji do żarcia.
ale kvrwa, takie hodowanie masy to chyba słaby pomysł jest , toteż w roku szkolnym zamierzam jakoś sobie zorganizować czas i dodać jakieś bieganie i pływanie. może mam formowalne ciało i mi spadnie bf. szkoda, że już nie jestem w klasie sportowej, to miałbym jakiś mus, aby biegać za piłką, no i jak patrzę na foty z zimy, to bf nie był najgorszy.
|
magnacik
|
|
|
|
Naly
|
|
tez mi sie zaczely robi rozstepy jak schudlem po cyklu, a nie wtedy kiedy tylem. Teraz na barkach mam takie prze*****skie ze c***, kazdy sie na nie patrzy i sie pyta co mi sie stalo |
Ekspert -
 |
|
|
magnacik
|
|
|
|
_reaktor_
|
|