Autor |
"Februs / dziennik / nie warto wchodzić /" |
|
Naly
|
|
bez soku
HST 2/3 serie na dzien na duze, 1-2 na male partie.
Cwiczenia i ogolna rozpiske wzialem od peponenta, on jest wielkim zwolennikiem HST.
Ogolnie nie mowie ze HST jest c***owe, ale kazdy jest inny wiec kazdy musi swoje warianty testowac. Ja wiem ze do fbw, hst bede wracal raz na 3 miechy zeby odzwyczaic organizm od splitu i pozniej znowu do niego wracam  |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Nie wiem po co tyle serii, skoro nawet na stronie HST wzorcowy plan plan obejmuje 1-2 serie.
HST to najlepiej dziala od 2go-3go HST, bo to jest zasadniczo trening na przeskoczenie swoich maksow i nie przyzwyczajanie miesni do stalego obciazenia.
Ustalasz swoje maksy, robisz do nich HST.
To jest lightowy okres.
Dopiero po roztrenowaniu ustalkasz nowe i przekraczasz stare.
Tu juz jest ciezej, ale jeszcze calosc toczy sie z gorki.
Caly myk polega na tym, ze na poczatku odpoczywasz, by skoczyc dalej.
Wiec przy 3 HST to sie zaczyna niewiadoma i naprawde ciezka praca, bo wchodzisz na niezbadany teren.
Przy 3 HST to sie zaczynaja powazne ciezary.
Jedno HST to raczej szalu nie zrobi, lightowe to moze byc jako okres regeneracyjny od splita.
Zmieniony przez - seba5700 w dniu 2010-10-08 00:44:53 |
 |
|
|
-w-i-k-i-
|
| Wysłana - 8 październik 2010 00:44 Usunięta przez -w-i-k-i- za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
INSOMNIA
|
|
Baby to powinny trenowac taniec na rurze!  |
 |
|
|
Naly
|
|
wiki do garow!
no seba, wracajac do rzeczy
sproboje napewno jeszcze kiedys, chyba ze ktos przerwie moja kariere kulturystyczna |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Bedzie dobrze. Masz 20 lat, nie powinnes juz urosnac na tyle, zeby stracilo to sens!  |
 |
|
|
Naly
|
|
|
|
Februs
|
|
byłem dziś zobaczyć ten boks.
niestety potwierdziły się moje ciemne przypuszczenia, to wygląda tak, że przyjeżdża co tydzień zawodowy bokser, wynajmuje część dużej hali sportowej i tam organizuje sobie treningi. generalnie bez żadnego sprzętu, gruch, worków, ringu. ale muszę przyznać, że całkiem niezły wycisk tam dał ludziom. swoją drogą, tylko z 4 było w podobnym wieku do mojego. reszta to chłopy zapewne 20+ lat i koksy takie, że o kvrwa . generalnie słabo to wygląda, ale pochodzę sobie. słyszałem też, ze tu jest jeszcze muay thai, ale pewnie dość podobny poziom.
|
Kokobann
|
F.W.I.
|
|
no taka
sekcyjka boksu to troche huiowa sprawa
sporo sie tego robi na jakichs kurva fitnesach czy coś
ale bez workow etc i ringu to jest lipka i nie czuc wogole klimatu
 |
|