Autor |
"Februs / dziennik / nie warto wchodzić /" |
|
INSOMNIA
|
|
Wczoraj clean&press 120x6 bez dosiadu i bez wybijania na nożyce - dziękuję dobranoc. |
 |
|
|
Naly
|
|
to sa skrajnosci
zreszta februs to samo, przeyebany mutant. Nawet na sfd ciezko znalezc kolesia w wieku 16 lat, z jego stazem ktory macha takimi ciezarami. Ale tutaj pozostaje jeszcze kwestia techniki tych cwiczen, byc moze klate robi wyciskajac sztange kilka cm od klatki, przy bikolu sie buja, przy podciaganiu nie opuszcza sie do konca/nie podciaga sie do brody. itp. |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
a to nie wstawil jeszcze filmikow jak robi cwiczenia? w wakacje jakos mial z tego co kojarze |
 |
|
|
Februs
|
|
08.11.10
1. Podciąganie nadchwytem na drążku 21kg 12/12/12
2. Przysiady 10/8/6 120kg, 130kg, 140kg
3. Wyciskanie na płaskiej 10/8/6 92kg, 97kg, 102kg
4. Martwy ciąg 10/8/6 137kg, 147kg, 157kg
5. Wyciskanie sztangi z wysokości głowy 12/10/8 73kg, 76kg, 79kg
6. Francuskie wyciskanie 12/10 49kg
7. Uginanie ramion 12/10 53kg
no jakoś się zmusiłem i nareszcie 2 dni odpoczynku. tej krety już jest coraz mniej, zjem ją do końca.
zastanawia mnie jedna rzecz - wiadomo, mam te 16 lat i nie w pełni rozwinięte ciało, ale mogę się jeszcze mocno zmienić pod względem budowy? poszerzą mi się barki, zgrubieją kości? bo naszła mnie taka myśl - mogę rosnąć, mogę powoli obudowywać się mięśniami, ale nadal wyglądam jak młokos, a nie mężczyzna  .
Zmieniony przez - Februs w dniu 2010-11-08 22:57:04
|
Naly
|
|
spokojnie, w wieku 18-20 lat zobaczysz najwieksza roznice, bary pojda troche w szerz itp. zaobserowalem to u siebie i u kumpli swoich. |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
potwierdzam, ja niewiele na wadze przybralem przez rok a ludzie, ktorzy mnie nie widzieli przez ten czas mowia ze do***alem troche |
 |
|
|
byku15
|
|
Sie śmiejesz DON ale załoze sie że Februs i ciebie przegania w sile biorąc pod uwage jego wzrost i niewielką mase.
No chyba ze przysiadasz i podnopsisz w martwym ponad 150 kg na 10 powtórzen.
Mam koleszke ktory w czasach gim jak wpadal na silke to wszystkie pakwery sie zlatywały zoabczyć ile dzisiaj bedzie targał chłopaczek 2x mniejszy od nich.
Miał potencjal, potem sie rozpił i dzisiaj już nikogo jego sila nie zachwyca. |
Znawca -
 |
|
|
Februs
|
|
|
|
Naly
|