Autor |
"Februs / dziennik / nie warto wchodzić /" |
|
Februs
|
|
grałem na wfie w kosza i doszedłem do pewnego wniosku - nie należy się bawić w masowanie bez jakichś ćwiczeń wydolnościowych do kompletu. szczególnie jeśli nie jest się jakimś urodzonym atletą z niewyczerpanymi pokładami wytrzymałości.
w tamtym roku szkolnym byłem raczej mniejszy i regularnie grałem w koszykówkę, sił w miarę jakoś starczało, aby w miarę dawać radę i robić co trzeba. natomiast w wakacje i trochę przed dość mocno ćwiczyłem na siłowni i dużo żarłem. jakieś inne aktywności typu piłka, kosz były bardzo sporadyczne i raczej lajtowe. w efekcie trochę urosłem, zacząłem targać większe ciężary, ale konsekwencją jest to, że dziś na boisku kompletnie nie starczyło mi sił, aby jakoś konkretnie działać. a mniejsi dawali sobie zapjerdalali i jakoś dawali radę.
widocznie jestem jakimś antyatletą , ale jak się ociepli, to zacznę biegać i naprawię swoje błędy.
|
INSOMNIA
|
|
a na choj ci to  |
 |
|
|
Februs
|
|
a no bo lubię sobie w coś pograć, a nie chcę dawać dupy, bo wydolnościowo nie wyrabiam . ale ciekawe jest, że wyskok mam lepszy niż kiedyś, a szybkość w jakimś krótkim sprincie pewnie się nie zmieniła. no ale hooj, jak i tak po chwili gry jestem zmęczony jak świniak 120kg na omce. zyebałem z tym konkretnie.
tylko jednego się trochę obawiam - może jestem taki chvjowy, że przy mojej masie nie mogę mieć znośnej wydolności? a może nic nie stoi na przeszkodzie i mogę sobie spokojnie zbudować kondycję przy jakichś ~95kg?
|
McKenzi
|
|
|
|
Februs
|
|
|
|
Grejpfrut
|
|
ale ciekawe jest, że wyskok mam lepszy niż kiedyś,
Przysiad panie, przysiad
|
McKenzi
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Przysiad panie, przysiad
Wątpię. To inny ruch. Z pozoru podobny ale jednak inny. |
 |
|
|
Februs
|
|
|
|
Grejpfrut
|
|
Wątpię. To inny ruch. Z pozoru podobny ale jednak inny.
Uważasz że przysiad nie wpływa na wyskok ?