Autor |
"Februs / dziennik / nie warto wchodzić /" |
|
Naly
|
|
wlasnie dawaj jakies foty/filmy kvrwa
Zmieniony przez - Naly w dniu 2011-03-27 20:08:11 |
Ekspert -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Daj filmy z pizgania na bica i wyciskania na bary |
 |
|
|
tyler_d
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
Też jadę teraz z HST ale dopiero wchodzę na 10-tki.
Czyżbyś dobierał ciężar w trakcie treningu? |
 |
|
|
solones
|
|
co racja to racja , że 50 kg na bica technicznie to jest wyczyn, jak byś mgół filmik z barków i z bica zapodac, no chyba , że umiesz dobrze izolowac mięśnie i zarzucasz tą sztangą jak workiem |
 |
|
|
Naly
|
|
wyczyn raczej nie dla takiego szczurka jakim jest februs raczej tak Zreszta po calym treningu fbw rece odmawiaja posluszenstwa i wtedy jest to wyczyn. |
Ekspert -
 |
|
|
solones
|
|
to cała insomnia domaga się filmików , żeby podziwiac tę zwierzęcą siłę , |
 |
|
|
tyler_d
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
12 razy poprawnie technicznie wziąć na bica 50kg to moim zdaniem jest już jakiś wyczyn.
Przeciętny dorosły facet nie weźmie takiej 50-tki nawet raz. |
 |
|
|
Februs
|
|
28.03.11
1. Podciąganie nadchwytem na drążku 17kg 12/11/9
2. Przysiady 10/8/6 111kg, 121kg, 131kg
3. Wyciskanie na płaskiej 10/8/6 92kg, 94kg, 96kg
4. Martwy ciąg 10/8/6 131kg/141kg/151kg
5. Wyciskanie sztangi z wysokości głowy 12/10/8 71kg, 73kg, 75kg
6. Francuskie wyciskanie 12/10 48kg
7. Uginanie ramion 12/10 51kg
jeśli w bicu ciężar faktycznie taki przegięty, to pewnie rzeczywiście robię źle. i w sumie może być trochę mniejszy - przyjmuję, że gryf łamany ma 5 kg. w każdym razie możecie przyjąć, że robię jakoś chvjowo i jestem godny prychnięcia  .
swoją drogą, w piwnicy każdy trening bywa ryzykowny, bo czasem człowiek się natknie na jakieś groźne random encounter. dziś dla przykładu gdy brałem sztangę do przysiadów ze stojaków (są dość nisko, sztangę biorę z pozycji siedzącej) to jakoś zniosło mnie do tyłu i razem z ławką i sztangą zaje.bałem w ścianę . na szczęście nie przewróciłem się, odzyskałem równowagę i poszedłem robić serię.