FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 2810 razy ¬


ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

 
ROZRYWKA | Zakup kontrolowany
Fiat stilo opinie 
[powiadom znajomego]    
Autor "Fiat stilo opinie"   
 
wryl
 Wysłana - 10 sierpień 2014 15:02        | zgłoś naruszenie regulaminu

Sprawdź ile procent masz tłuszczu

jak w temacie, jeśli ktoś coś wie na temat tego autka i jego awaryjnosci niech pisze interesuje mnie silnik jtd

 
saikolank
 Wysłana - 10 sierpień 2014 15:14      [zgłoszenie naruszenia]

Znajomej rodzice mają 1.9jtd w bravie z 2009 roku. Silnik w zeszłym roku przeszedł kapitalny remont, a w tym roku w połowie drogi nad morze zdechła turbina i auto wracało na lawecie. Tyle mi wiadomo o tych psuedosamochodach.
_______________________________
 
Chłopaczki z Polkowic już Pojechali

 
INSOMNIA
 Wysłana - 10 sierpień 2014 16:21      [zgłoszenie naruszenia]

ojce mieli stilo 1.4 95KM
z tego co pamiętam,to auto bezawaryjne,czasem zapaliły się jakieś kontrolki żarówek,czy inne drobiazgi,ale generalnie przez 5-6 lat nie było żadnej poważnej awarii,potem poszło do żyda
1.9jtd to dobry wybór,nie jest jakoś szczególnie wyczulony na kiepską ropę.Jak poczytasz opinie użytkowników to mało kto narzeka.Chociaż pewnie ciężko ci będzie go znaleźć w dobrym stanie,bo auto już parę lat ma na karku.


Zmieniony przez - Vayo w dniu 2014-08-10 16:26:29

 
Thomy20
 Wysłana - 10 sierpień 2014 19:45      [zgłoszenie naruszenia]

Stary na złe forum trafiłeś na tym forum fiaty są znieznawidzone tutaj tylko Audi Volkswageny BMW itp.
_______________________________
 
Auto z silnikiem diesla a kierowca pizda

 
Loya
 Wysłana - 11 sierpień 2014 16:46      [zgłoszenie naruszenia]

ja bym powiedział, że tutaj znienawidzona jest raczej Astra G 1.6:)

Znawca -
 
Toudi163d
 Wysłana - 11 sierpień 2014 21:31      [zgłoszenie naruszenia]

^ I BMW 520d LCI

W temacie. Mam nowszą i mocniejszą jednostkę 1.9 jtdm w alfie. Kulturą pracy nie grzeszy, spalanie też nie jest nie wiadomo jak rewelacyjne (ale ja mam ciężką nogę, więc i tak jestem zadowolony). Jeżeli chodzi o awaryjność to póki co "odpukać" zerowa. Zrobiłem nią lekko ponad 4k i oprócz żarówki w przednim reflektorze, a teraz w tablicy nic się nie dzieje

Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2014-08-11 21:37:06

 
pitbull91
 Wysłana - 11 sierpień 2014 21:44      [zgłoszenie naruszenia]

Podepne sie pod temat.
Jak wygląda sprawa z punto evo 1.3 multijet 75 hp
_______________________________
 



 
playman
 Wysłana - 11 sierpień 2014 22:23      [zgłoszenie naruszenia]

Toudi, Ty jesteś z Poznania?
Wiek ten sam, ciekawe czy się znamy
_______________________________
 
20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Specjalista -
 
Toudi163d
 Wysłana - 13 sierpień 2014 01:07      [zgłoszenie naruszenia]

Nie pochodzę z Poznania, ale siedzę tu już 6 lat i prawdopodobnie zostaje jeszcze trochę

Ps. Nie znam w Poznaniu nikogo kogo rodzice mają 300c

Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2014-08-13 01:10:24

Zmieniony przez - Toudi163d w dniu 2014-08-13 01:34:45

 
playman
 Wysłana - 13 sierpień 2014 20:00      [zgłoszenie naruszenia]

PS. )))))))))

Zmieniony przez - playman w dniu 2014-08-13 20:01:35
_______________________________
 
20.05.2006 - 01.04.2019 [*]

Specjalista -
 
Neo3
 Wysłana - 19 sierpień 2014 11:35      [zgłoszenie naruszenia]

kumpel z pracy ma od roku bravo z 1.9 jtd
silnik za***iscie głosny,
był na programie,ztcp jakos na 140km ? Nm nie pamietam
jeździ to całkiem ok jak na typowe auto do wozenia co dziennie ok 40km + kazdy weekend około 300.
Do niedawna nie było żadnych problemów, ostatnio zaczeły sie cieżkie starty silnika + od czasu do czasu podobno chmurka batorego aczkolwiek nie wiem czy to tylko włascicielowi sie nie wydawało

No i dodatkowo silnik jest za***iscie głośny jak dla mnie
_______________________________
 
MotorSport Technology.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]


Odpowiedzi jest na 2 strony.   | następną
 
Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia

Fiat stilo opinie

Strony: 1 2
 
Warto przeczytać: Mazda 6 | Wybór auta... - niezdecydowanie. Proszę o radę;] | Opel Signum 3.2 V6 | Przerejestrowanie samochodu z Niemiec do Polski | pomoc w wyborze auteczka ;) | Koszty poboczne | krotka pilka astra I vs escort mk6/7 | Seat Leon I 1.8T 20V | W miare nowe do 60k | Nowe autko do 40k | bmw compact | Pyli się Peugeot 307 SW '03 2.0 HDI za tę kasę? | BMW 525TD | Znow potrzebuje rady- zakup | OC mlody kierowca | Jakie autko polecicie? | szulim agnieszka | NK LASKI | oc pojazdu | ursus | aero | pocisk o masie m | jak poznałem | playboy 2014 | matka i syn seks | giełda poznania | how to rap | na basenie | zdradziłam | romans | jak dodać moc maluchowi | gwiazdy nado | golf iv | Gwiaxdy nago | Biznes

 
Polecamy: KSW | Motywatory | Spalacz tluszczu

wersja lo-fi


Copyright 2000 - 2020 SFD S.A.
 
Powered by Pazdan ForKat 4.0