Fizyka medczyna, co myśliscie o tym kierunku ? przyszłościowy ? jakie inne kierunki techniczne proponowalibyście ? matura poszła mi dosyć przyzwoicie ale za chuya nie ogarniam rynku itp z własnych zainteresowań ciekawi mnie nawet ta fizyka medyczna ale info o niej mam tylko z internetu. Np co myślicie jeszcze o elektornice i telekomunikacji ? mógłby jakiś mod zmienić nazwe tematu
Zmieniony przez - ***ewdenko w dniu 2014-07-02 19:19:48
Zmieniony przez - ***ewdenko w dniu 2014-07-02 19:20:20
Zaraz będzie historia medyczna, jak dla mnie dziwaczny twór.
ogolnie sobie chwalą, wiadomo- ścisłe przed mioty to podstawa + niektóre zajęcia na CM UJ, więc można powąchać prawdziwego wygrywu
kuhwa właśnie nie wiem czy budownictwo czy fizyka medyczna na agh czy moze jeszcze ta telekomunikacja. Z tego zestawu najbardziej mnie ciągnie na tą fizyke ale boje sie ze kierunek z dupy i robota pozniej jako sprzedawca obwoźny po zadupiach Polski
Jak pójdzie z myślą żeby tylko skończyć studia to i na to się nie załapie. Ja zaproponowałem kierunek dający więcej możliwości. To, że mało kto tak naprawdę ogarnia czym można się po nim zajmować to już nie moja sprawa. Mamy na forum jednego fizyka i co, uczy w gimbazie?
autorze gdzie zamierzasz pracować po fizyce medycznej?