FORUM INSOMNIA
zabawa imprezy problemy przemyślenia seks

∑ temat został odczytany 14742 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

ROZRYWKA | Filozofia, Psychologia, Religie
Fobie, brak pewności siebie... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Fobie, brak pewności siebie..."   

ULECZONY
 Wysłana - 9 marzec 2010 18:41      [zgłoszenie naruszenia]

JOŁ.MAM 17 LAT. TEZ TO MIALEM DO DZISIEJSZEGO DNIA, POSTANOWILEM, KONIEC Z TYM I TAK SIE STALO, POWIEDZIALEM SOBIE ZE MUSZE SIE ZMIENIC ROBIC COS Z SOBA NEI MOZE BYC ZE PRZYCHODZE ZE SZKOLY I MOWIE NIENAWIDZE SIEBIE I WSZYSTKIEGO CO ROBIE(MIALEM STAN OGOLNEGO ZMECZENIA NIC SIE NIE CHVE, ZIRYTOWANIA, CHEC ROZMAWIANIA Z INNYMI I CHEC KONKUROWANIA JEST ZEROWA BYLEM NA SAMYM TOTALNYM ****A DNIE Z LEKCJI Z***ALEM CHYUBA PIERWSZY RAZ W ZYCIU A NIC NA TO NIE WSKAZYWALO MAM KOLEGOW I PRZYSZLA DZIEWCZYNE ;]), A WIEC DO CZWGO ZMIERZAM, ZNALAZLEM W NECIE KLUB SZTUK WALKI W MOJEJ MIEJSCOWOSCI, ZAPISALEM SIE NA MT I POSTANOWILEM SOBIE ZE BEDE CHODZIL POZNAM NOWYCH LUDZI I BEDE SIE DOWARTOSCIOWYWAL SWOJA NOWA PASJA, NA SAMA MYSL ZE ZACZYNAM UPRAWIAC SPORT HUMOR MI SIE POPRAWIA I CZUJE SIE LEPIEJ DO TEGO CODZIENNIE RANO GIMNASTYKA/ZIMNY PRYSZNIC/MAGNEZ/JABLKO PO SNIADANIU I JESTES HAPPY, NAPRAWDE POLECAM WARTO SPROBOWAC. WYSTARCZY CHCIEC NAPRAWDE! POZDRAWIAM WSZYSTKICH CO PRZEZYWALI PODOBNY STAN CO JA, I BEDE SZCZESLIWY JEZELI KTOS, PRZYNAJMNIEJ JEDNEJ OSOBIE POMOGE. POWODZENIA : )

IMPOSSIBLE IS NOTHING

listko
 Wysłana - 15 sierpień 2010 18:36      [zgłoszenie naruszenia]

w wieku prawie 30lat da sie to zwalczyc? tzn. ten brak pewnosci siebie, jakies dziwne leki, miewam nocami takie dziwne naloty, że sie do niczego nienadaje, w dzien tez mam jakies hustawki nastrojów, prawie doprowadzam sie do placzu, nierzadko łzy juz staja w oczach a ja po prostu zagryzam zeby zeby mi przeszło. miewam napady jakiejs "depresji", nie potrafie nic sobie zaplanować, bo mam pustke w glowie, beznadziejnosc, jak mnie to najdzie to zwalczam to zloscia skierowana ku sobie, zaczynam klac na siebie i jestem okropnie nerwowy wtedy, nie da sie ze mna porozmawiac bo reaguje zloscia. kazda jakas zmiana w moim zyciu jest bardzo stresujaca, robi mi sie wrecz niedobrze, jakbym mial zaraz zemdlec, mam lek przed podrozami, tzn. raczej boje sie transportu publicznego

Przymszyk
Adwokat Diabła
 Wysłana - 15 sierpień 2010 18:43      [zgłoszenie naruszenia]

Też miałem podobne fobie, lęki itd.
Potem odstawiłem te tabletki na bazie efedryny i było już wszystko OK.
Serio.

Ma w sobie boga. To gorsze niż rak.

Znawca -

listko
 Wysłana - 15 sierpień 2010 18:46      [zgłoszenie naruszenia]

zauwazylem ze mam podobne zachowania jakie mial mój ojciec, moze to cos genetycznego?

Przymszyk
Adwokat Diabła
 Wysłana - 15 sierpień 2010 18:51      [zgłoszenie naruszenia]

Czy ojciec nadużywał alkoholu?

Znawca -

listko
 Wysłana - 15 sierpień 2010 19:34      [zgłoszenie naruszenia]

tak

Przymszyk
Adwokat Diabła
 Wysłana - 15 sierpień 2010 19:51      [zgłoszenie naruszenia]

Niektóre objawy (beznadziejność, do niczego się nie nadajesz itp.) wyglądają na DDA.
Do tego możesz być też agorafobem.

Wszystko to da się przezwyciężyć.

Moja diagnoza z wysokim prawdopodobieństwem może być nietrafiona. Najlepiej poradź się jakiegoś specjalisty w tej materii.

Znawca -

listko
 Wysłana - 15 sierpień 2010 19:57       [zgłoszenie naruszenia]

Zmieniony przez - listko w dniu 2010-08-16 08:47:23

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Odpowiedzi jest na 8 stron.   poprzednia

Wybierz stronę:  
Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Fobie, brak pewności siebie...

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8

Warto przeczytać: paradoksy kk | Jakie ksiązki o karze śmierci? | Inteligencja grupowa | DR MIROSŁAW GARLICKI | Medytacja - dobra dla mózgu | ebooks | Lenistwo a nauka | Biofeedback | Czy czas istnieje? | Mózg umiera, a wizje i wspomnienia nadal są i się tworzą? Życie po śmierci? | 1.618 boska proporcja co myslicie???? | Bzdury wałkowane przez batmanów i katachetki. | Buddyzm na Zachodzie | [art z onetu] "Bóg - czyli wielkie zło" | moc słowa bożego w wykonaniu KK | Satyra religijna

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL