No wlaasnie moze gra ktos? I ma do podrzucenia jakies wlasne talenty bo te znane z roznych stron sa banalne i chcialbym wiedziec czy macie jakies swoje. Ja nie bawem napisze o swoich jesli bedzie zainteresowanie tematem
Ja pykałem FM 14, FM 15 może kupię za parę dni jak będzie steamowa obniżka cenowa Co do talentów, no to cóż raczej tego zbytnio nigdy nie ogarniałem, bo grałem niszowymi klubami
Obrońca Ezequiel Munoz
Do tego dodam jeszcze Ondreja Dude ktory wyrusl na zawodnika klasy swiatowej
Jestem takze w trakcie sprawdzania paru innych zawodnikow
Ile zajmuje Wam przejście jednego sezonu? Czy każdy mecz "męczycie" tj. dbacie o każdy detal w każdej minucie spotkania?
Zakonczylem wlasnie kariere southamptonem bo przez 3 sezony moje najlepsze miejsce to 7 i final pucharu Uefa, czekam na nowa posade a do tego objalem reprezentacje Algieri :) narazie jeden mecz towarzyski z Anglia, Wynik 0:0 Ciekawi mnie kim wy gracie
Kiedyś grając w którego FMa (starego już) grałem Wisłą Kraków i objąłem posadę selekcjonera bodajże Senegalu lub Egiptu