1.Ile masz pieniedzy na SAM SAMOCHOD ? 40 000 PLN
2.Do czego Ci bedzie sluzyl samochod ? Praca - dojazd 30km w jedną stronę, miasto, dalekie wyprawy po Polsce.
3.Jakie sa twoje typy samochodow ? Sedan ewentualnie coupe. Szukam czegoś z pazurem agresji
4. Czego oczekujesz od samochodu ? Bezawaryjność (Chcę bezpiecznie
i w miarę szybko docierać do wyznaczonych celów. Mam dość nagłych awarii i holowania)
5.Jaki rocznik Ciebie interesuje ? 2007-2010
6.Ile mniej wiecej masz zamiar nim jezdzic ? 5-7 lat ?
7. Ile srednio na rok robisz km ? 25-30k.
Myślę o BMW E90, E92, ale nie za bardzo znam te silniki Pomóżcie rodacy bo Grucha musi niedługo kupić kolejne auto
Zmieniony przez - _Grucha_ w dniu 2018-01-26 17:56:27
Seat Leon 1.9 TDi czyli Seat Toledo II 1.9 TDi, może i 2 lata starszy niż założenie, ale jak to się mówi... "nie ma co szkłem dupy podcierać", więc lepiej kupić za 20k super zachowany samochód w danym roczniku i go jeszcze za 20 tyś dopieścić, niż kupić jakiegoś ulepa 2010 po 4 przystankach, tylko po to, aby somsiad pomyślał, że zarobiony jesteś.
Nie wiem czy to rozsądne szukać 10 czy 8 letniego auta z segmentu premium typu BMW, na 5 - 7 lat jazdy i oczekiwać przede wszystkim bezawaryjności i spokoju. Jak chcesz mieć przede wszystkim spokój i bezawaryjną jazdę poszukaj czegoś max młodego z salonu PL historią w ASO - za 40kzł już można