Następnie wybieracie czy chcecie osobiście, czy korespondencyjnie głosować. I wypełniacie swoimi danymi osobowymi.
Ja wybrałem metodę korespondencyjną. Po prostu karta do głosowania mi przyjdzie do domu pocztą i ja im przed 25 maja odsyłam. Nawet nie muszę się ruszać z domu w sumie.
Termin zgłaszania chęci głosowania jest do 12 maja !!
Ja na KNP, z przekory, i dlatego że w końcu mają realną szansę zaistnieć.
Przykro mi ale ja tym razem w tym cyrku uczestniczył nie będę, UE w obecnej postaci to dla mnie kołchoz a nie wspólnota - chory twór to jest gdzie urzędasy decydują co ja mam jeść (np. kwestia wędzonej kiełbasy) i wtrącają się w zasadzie każdą dziedzinę mojego życia.
Krótko mówiąc nie mam zamiaru głosować w tych wyborach.
Zmieniony przez - minner w dniu 2014-01-13 19:45:10
Zmieniłem zdanie, z powodu tego że KNP ma w końcu realną szansę. Masz jeszcze coś do dodania, masz moją "teczkę" ?
No to chyba już wiemy pod jakim nickiem wrócił DjRafi
Przykro mi ale ja tym razem w tym cyrku uczestniczył nie będę, UE w obecnej postaci to dla mnie kołchoz a nie wspólnota - chory twór to jest gdzie urzędasy decydują co ja mam jeść (np. kwestia wędzonej kiełbasy) i wtrącają się w zasadzie każdą dziedzinę mojego życia.
Wejście do komitetu centralnego UE może dać KNP czy RN piniądze na
prowadzenie kampanii do sejmu RP. To trzeba brać pod uwagę.
Dzieki wielkie, myslalem ze rejestrowanie sie jest czasochlonne i upierdliwe, wiec gdybys nie wrzucil tu tego to pewnie bym nie wzial udzialu. A tutaj 3 minuty i sie zarejestrowalem. Głos oddam tradycyjnie na JKM.