Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
syriusz6
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
|
|
syriusz6
|
|
Kojarzycie uzytkownika o nicku Frog ze stockwatch? On napisal ten poradnik o inwestowaniu (swoja droga wg mnie porzadna ksiazka dla poczatkujacych i sredniozaawansowanych).
Dzis w swojej kronice na stockwatch napisal ze rezygnuje z gieldy na pewien czas.
Wypowiedz Froga: "To chyba ostatni wpis na dłuższy czas. Wycofałem się z akcji i prawdopodobnie na rok wycofam się z aktywnego inwestowania.
Po ostatnich analizach stwierdzam, że bardzo prawdopodobna jest kolejna bessa. Pisałem o tym bardziej szczegółowo na blogu.
Pieniądze z giełdy chcę przeznaczyć na spłatę reszty kredytu. W konsekwencji nie będę posiadał kapitału potrzebnego na inwestycje. Skupię się przez najbliższy rok na jego ponownym zdobyciu, bo z giełdy zrezygnować nie zamierzam. binky
Pozdrawiam czytelników."
Czytajac te slowa poczulem sie jakbym sam byl autorem, poniewaz uwazam tak samo. A Wy Inwestory co o tym sadzicie?
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2012-05-25 10:53:58 |
 |
|
|
krzywooki
|
|
Typowa wypowiedź dla dna bessy ). Wyjście (ewentualne) Grecji ze strefy (jak zostanie to rozegrane) i obsłużenie zadłużenia PIIGS (najwięcej ma zapadalność w 2012 i 2013 roku) zdecydują o tym, gdzie będą indeksy w tym roku.
Dużym problemem jest słabość GPW (zwanej "bananem") i fakt, że indeksy w Stanach są stosunkowo wysoko, jak tam zjadą do zeszłorocznego dołka, to u nas 1400 na WIG20 jak się patrzy.
Zmieniony przez - krzywooki w dniu 2012-05-25 18:50:27
Zmieniony przez - krzywooki w dniu 2012-05-25 20:00:33
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
PBG wybralo bramke numer 3...i zonk.
Sie dizeje sie...moze byc interesujaco tam, jak na kazdej panice  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Gra na PBG to już czysty hazard, no chyba że jest się insiderem
Tak czy siak jutro będzie się działo...
A Ty rzeźnik wierzysz ,że zaakceptują ten układ?
Zmieniony przez - GRoX.pl w dniu 2012-06-04 18:14:28 |
 |
|
|
fellowes
|
|
witam panowie, ogarnia ktoś z was kredyty na dg ? ew zwykłe kredyty do 50k ?
|
anc_kozak
|
|
|