yhyhyhy ja dzis pracowalem z domu przez to PBG...z rana wy***alem po 12,24 i 12 potem odkupilem po 10,94 srednio i wy***alem po 11,10 jak zaczelo leciec na koncowce sesji
Generalnie przyciete jakies 70% w 5 dni, nie do pogardzenia Odrabiam pontona...jeszcze jedna taka jazda i powinienem byc na 0
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-05 17:38:19
Rzeznik kurna, na eex tez odrobiles, na pbg 70% w 5 dni i mowisz ze jeszcze jedna taka jazda z pbg i bedziesz na zero, to niezle Cie wessalo na pho ale wazne ze dochodzisz do swoich poziomow gotowkowych.. bo straty z pho dla niejednego moglyby byc w ogole nie do odrobienia, przynajmniej trudno by bylo z tych pieniedzy ktore zostaly z photona, bez nowej gotowki.
Ja ciagle z boku, chwilowo nawet nie mam rachunku maklerskiego
Przeciez pisalem Syrek, ze lepiej zebym nie pisal ile tam wtopilem Niejeden by sie pewnie pocial. Na prawde mocno wierzylem w ta spolke i w to, ze w Czechach dziala niezawisle sadownictwo,ale coz...nauke przyjalem i sie zabralem do roboty, bo nie ma co plakac jak juz sie rozlalo
Pontona mozna obserwowac, to na pewno jeszcze nie koniec walki o kase i byc moze ja kiedys odzyskaja jak juz wyjda z tym do sedziow europejskich. No ale to piesn pewnie paru lat.
Po tym PBG czlowiek troche wigoru odzyskal. To byla moja najlepsza gra(bo inwestycja to ciezko to nazwac) w tym roku, absolutnie wszystko mi wyszlo
Teraz za to ogladam mocno wyngiel. Cos kombinuja, we wrzesniu maja przyznac prawo do dywidendy 15gr, a kurs...no wlasnie. Dorzucie sobie do obserwowanych.
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-06 12:54:19
Tia, spozniali sie z wyplata chyba 2 miesiace. Tu sa teraz wieksze jaja, bo poki co ustalili dzien odciecia ale dnia wyplaty nie
Tym nie mniej, kurs absurdalny, w lipcu walne z przyklepaniem dywidendy, mysle ze warto sie przygladac.