Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
RzEzNiKoZ
|
|
konkretnie to krawiecki wyngiel
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-06 14:48:47 |
 |
|
|
Robson.25
|
|
W jaki sektor gospodarczy teraz najlepiej inwestować? Co myślicie o akcjach TVN'u?  |
 |
|
|
krzywooki
|
|
tvn to smieć. midas będzie drugim eex zobaczycie. LTE to przyszłość
Zmieniony przez - krzywooki w dniu 2012-07-06 19:26:18
|
Robson.25
|
|
Możesz to bardziej uargumentować? |
 |
|
|
krzywooki
|
|
Co mam Ci uargumentować? Skąd w ogóle pomysł, żeby wejść w ten papier?
Zapytam w dziale "Filozofia, Psychologia, Religie", tam Ci powiedzą, że to Ty masz udowodnić, że Bóg istnieje, a nie odwrotnie. Na giełdzie jest... odwrotnie. Ja mówię, że TVN to śmieć, a ty musisz udowodnić, że nie.
Dlaczego tak? Jakbyś poczytał wątek to byś zobaczył jak ludzie popłynęli na swoich "perłach". Nie można się zakochać w swoim walorze, nie można się do niego przywiązywać, bo poza tym, że nie tniesz strat, to żyjesz w swoim własnym świecie urojonych zarobionych milionów. Dlatego też ludzie na forach mówią na dany papier "śmieć" - jest to coś takiego jak mówienie podczas wojny na chińczyka "żółtek" - próba dehumanizacji, wyłączenia emocji.
A TVN to zadłużony moloch (który właśnie sprzedał swoją perłę rodową) i perspektyw ja osobiście nie widzę WYSTARCZAJĄCYCH by wejść w tę inwestycję. Mało masz spółek?
|
RzEzNiKoZ
|
|
loqrwa inwestor wymiatacz na wuntku...nie mam pytan
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-06 20:26:09 |
 |
|
|
krzywooki
|
| Wysłana - 6 lipiec 2012 20:27 Usunięta przez pafiel_007 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Ale glab buahahaha. Napisz jeszcze ze dom zastawilem i mieszkam teraz pod mostem...loqurwa
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-06 20:40:03 |
 |
|
|
Robson.25
|
|
Wiesz, ja się tym interesuję od... czekaj, żebym się nie pomylił... tygodnia. Więc nie strzęp na mnie ryja.
Ale dziękuję za wyjaśnienie  |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Nie zwracaj uwagi na niego, zwykly frustrat. |
 |
|