Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Spokojnie Rzeznik, dom w PL traktuję jako wyjście awaryjne i inwestycję, plan minimum w Norwegii to te 5 lat żeby mieć uprawnienia emerytalne stąd.
Po wybudowaniu domu w PL planuję zakup czegoś tu w Norwegii.
|
Specjalista -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
I to jest plan...kurka jak jedna decyzja moze zmienic zycie he?
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-07-07 16:55:35 |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Może marzenia się zrealizują szybciej , bo planuję tu firmę jeszcze otworzyć lub placówkę mojej polskiej firmy (bo w PL nadal mam działający biznes - co prawda jest niskodochodowy, ale jest też swego rodzaju zabezpieczeniem).
Tylko kurna muszę dorwać jakiegoś doradcę ds. eksportu, bo mam produkt/y , a nie znam do końca całej procedury eksportowej do NO.
Zmieniony przez - minner w dniu 2012-07-07 16:58:21
|
Specjalista -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
da sie zmienic maila do powiadomek? |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Ryzyko podatkowe to swoją drogą ale to co wyprawiał zarząd to już zupełnie co innego.
Osobiście mnie PHO nie dotyczy ,ale TY rzeznik tez wprowadzałeś świadomie lub nie ludzi w błąd i jak bardzo będziesz się upierał to poszukam Twoich postów na parkiecie które to potwierdzą...
Co nie zmienia faktu,że giełda to nie zabawa i jak ktoś się kieruję forumowymi opiniami to sam jest sobie winnym  |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Aaa i żeby nie było nie bronie chamskich postów krzywookiego . |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Swiadomie wprowadzalem w blad? Zartujesz? Jakbym swiadomie wprowadzal, to bym mial chyba zyski, a nie straty na pozycji nie uwazasz?
Znajdz mi te posty i wyslij powiadomka.
Minner kumpel jest dyrkiem finansowym na europe polnocna w tym Norwegie w duzej firmie. Jak mi podeslesz odpowiedz na powiadomke, to moge sie podpytac. Moze cos bedzie wiedzial. |
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Nie napisałem nigdzie,że robiłeś to świadomie ale że mijałeś się z prawdą...
No ale OK jutro postaram się Ci wysłać
Zmieniony przez - GRoX.pl w dniu 2012-07-07 18:26:15 |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Poszło.
|
Specjalista -
 |
|
|
piotr3
|
|
krzywooko jak nie potrafisz ponieść odpowiedzialności za własne decyzje to zmień sobie gre na jakieś GTA nosz kórwa jak baby pod maglem
z czeskim podatkiem nikt od poczatku nie wiedział ale w okresie gdy takich dwóch naganiaczy zaczeło o nim trąbić na forach można jeszcze było wyjść na poziomach zupełnie innych niż dzisiaj
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2012-07-08 10:08:36 |
Znawca -
 |
|