ahoj, wlasnie z drugiej nocki wrocilemj3bać trzeba az sie kurzy. A teraz prysznic i czas na gielde popatrzec
odnosnie czata, to odkad pamietam zawsze spelnial role "pozwolcie drodzy inwestorzy zebym wyjasnil dlaczego wyszlo jak wyszlo" no ale moze tym razem bedzie inaczej
Dziś ten czat, jeśli tak to o której i gdzie?
Pany ponieważ zaczynam wysyłać swoje CV po firmach spytam was jako doświadczonych wyjadaczy czy taki zapis w CV jest dopuszczalny i czy nie będą na mnie lali ciepłym moczem jak to przeczytają... (dałem to na końcu CV wygrubione). Możliwe błędy gramatyczne
!! Because currently I'm in Poland I would be greatful if 1st interview would be made by internet (for example Skype)
that's because traveling abroad just for one meeting is too expensive (without guarantee that I will get a job).
Obviously after 1st interview if Your company will be interested my person I will come to another meeting in person.
Wiesz samolot do UK tani w miarę to nawet bym se mógł latać na interview, ale do NOR już drożej jest nie wspomnę że samo podróżowanie po NOR jest droższe niż takie UK.
No właśnie zaczynam brać taki scenariusz pod uwagę, bo powiedzmy pozwoliło by mi to podszkolić język norweski , pozakładać sobie te ich papiery, konto itd.