Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
arton
|
|
ja dopiero i tak na resselu gram tylko, brak doświadczenia
zapoznam się z GIEŁDA.PODSTAWY INWESTOWANIA Zaremby i pewnie otworzę rachunek za prawdziwą kasę |
 |
|
|
syriusz6
|
|
Photon sie odradza |
 |
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
|
|
syriusz6
|
|
Siedzi ktos jeszcze z Was na photonie? :> bo taki arkusz ze moga w tej euforii napompowac jeszcze.. chociaz z drugiej strony pewnie gdzies na 2-3-4zł siedzi duzo podazy od ludzi ktorzy juz stracili nadzieje, a beda chcieli teraz wywalic na zero i powiedziec uff,cud
ciekawy tez euromark, ing brali po 2 zeta, a teraz po 20groszy wywalali, super wyczucie specjalistow zarzadzajacych.
w ogole juz stracilem nadzieje na jakas besse, ale w akcje nie wchodze, cos ten rok nie mam wyczucia, nie umiem okreslic kierunku.. tak prawde mowiac to nie mam przekonania ani na besse ani na hosse.. Niby moglaby byc bessa bo cos tam.. ale nie bo QE, niby moglaby byc sztuczna hossa pojechana na długu, ale tez cos smierdzi..
tak btw gratki Pafiel, bo wyglada na to ze na pxm troche przyciales..
Co macie w portfelach Pany? bo ja nic. |
 |
|
|
pafiel_007
|
B O M B E K
|
|
no na pxm wyszedłem na plus, ale nie jakiś szczególnie duży
mam nadzieję, że do 1,5-2zł dojdzie jeszcze
karkosik na darmo by nie brał %)
nad emk też się zastanawiałem, żeby na zimę wziąć trochę, ale nie wiem czy upadłości niedługo nie ogłoszą %)
mam teraz pxm, gant i police
kghm niedawno wywaliłem
|
|
arton
|
|
Pytanie: Jakimi kwotami inwestujecie? |
 |
|
|
Robson.25
|
|
Ja narazie zamierzam wrzucić 2000 na dwie spółki. Każdy wykłada ile może ale z tego co wiem na 1000 można się zacząć wdrażać ustalając stoplossy i tracić ewentualnie na prowizjach. Najlepiej wyliczyć sobie tak, żeby np. 0,38% stanowiło te 5 zł prowizji. I systematycznie dopłacać, żeby kapitał którym obracasz powiększał się.
Jak się mylę to niech mnie ktoś poprawi |
 |
|
|
pm25
|
|
witam graczy
czy wg was dobrym pomysłem na początek zabawy z inwestowaniem jest ten supermarket funduszy w mbanku? |
 |
|
|
syriusz6
|
|
|