ja troszke grosza przytulilem od sierpnia na KGH, MIL i BRE, action i police nie drgnęły od tamtej pory za bardzo i właśnie się zastanawiam co z tej piątki wywalić bo miałem ostatnio trochę wydatków a pieniądze przywiozą dopiero na koniec miesiąca sprzedam pewnie action lub police
- j.angielski dobry
- znajomość systemów Linux/Windows
- dobra znajomość sieci / trace pakietów - Wireshark
- znajomość protokołów SLSP, RTSP chociaż by podstawy
Dobra nastawienie do pracy
Myślę że na początek 250k PLN brutto rocznie jest jak najbardziej osiągalne to daje jakies 500k NOK'ow. Wydaje mi sie ze troche duzo na start Mam 2 lata doswiadczenia jako programista glownie Java, ale C/C++ znam troche .NET, technologie webowe PHP,xHTML,HTML itp do stron, zaliczona delegacje do Ericssona w Sztokholmie, wogole nie znam norweskiego jakbym dostal 20k misiecznie pln to chyba bym byl zadowolony duzo to jest w norwegii czy do 1 ledwo starcza...
i cos na temat, mam 10-15k pln'ow do zainwestowania, jestem poczatkujacy, ladowac wszystko w 4-5 spolek czy zaczac mniejsza kwote w 1-2 coby nie stracicw szystkiego
zacznij od mniejszej kwoty, żeby zobaczyć co i jak, zobaczysz jak to wygląda wszystko, jak działa
z czasem będziesz sobie dokładał
20k brutto tutaj to nie jest jakaś kosmiczna kwota w IT, u mnie w firmie wyszły by Ci więcej na początek /oczywiście wliczając dyżury itp./