Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
everr
|
złamane serce
|
|
co tu taka cisza od weekendu ? czy po kradziezy cypryjskiej kazdy sie juz poszedl wyhustac ? mialem troche w funduszach akcyjnych, na calosc zlecilem transfer bo ładnie zaczeło w dół leciec, ciekawe jak duzo strace zanim *****y zrobia transfer, do 5 dni roboczych mają... a giełda powoli leci
|
|
QbaV
|
|
|
|
INSOMNIA
|
|
ja zastanawiam sie nad kupnem drugiego mieszkania, ale patrząc co sie dzieje na rynku to wypadałoby jeszcze chwile poczekac  |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
[stooq.pl/q/?s=rfk]
Pany co myślicie, spóła ma dobre fundamenty i jest szmacona ostatnio... na fali ogólnej chyba paniki na bananie...
|
Specjalista -
 |
|
|
YodoNk
|
|
powiem szczerze ze zastanawiam sie nad rfk. poczytalem, policzylem i nawet technicznie w w 5M ladnie sie pokazala poranna gwiazda wiec ciekawie. mysle ze jest miejsce na ruch co najmniej do ~7.00zl |
 |
|
|
Maciej_TBS
|
Naczelny koks
|
|
tak z ciekawości gdzie jest photon w notowaniach ??
|
kotnafiran
|
|
minner, dalej trzymasz akcje pho? |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
No ja niestety nadal mam pakiet PHO, trochę odbił ostatnio, no i po tym co zrobił rząd Czech powoli odbijamy, oddali ostatnio pierwszą instalację w Australii.
Skubnąłem RFK w czwartek po 4.71
|
Specjalista -
 |
|
|
syriusz6
|
|
Maciej_TBS: Photon od paru miesiecy nazywa sie Phoenix
Co do mnie to jade na PGS Software juz od dluzszego czasu i dobrze mi z tym, tak mialo byc na photonie |
 |
|
|
YodoNk
|
|
minner krotki czy dluzszy termin? Myslisz ze CNEEC cos jeszcze namieszac bedzie chcialo? |
 |
|