Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Ja uważam że co jak co ale RFK nie jest jakąś wydmuchą, wydaje mi się że ten spadek który teraz jest może być "akcją" pod przejęcie. Jak wiadomo sporo akcji RFK ma PBG które ma kłopoty i być może będzie zmuszone sprzedać udziały w RFK, dla potencjalnego kupującego oczywiście lepiej gdy akcje są tańsze stąd to "zbijanie" kursu, jednak w długim okresie RFK powinno po "przejęciu" jeśli do niego dojdzie odbić na swoje normalnie poziomy (być może okolice 10 zł).
|
Specjalista -
 |
|
|
YodoNk
|
|
Czyli mamy podobne podejscie. Ja akurat jestem świeżaczek na GPW bo z forexa przychodze ale taki bezproblemowy poranny mini strzal bardzo mi sie podoba.
Jak przebije opor w ~5,80 to pewnie bede dobierał |
 |
|
|
QbaV
|
|
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
RFK interesujace.
Co do zamiany akcji, to z tego co rozumiem, trza zalatwic swiadectwo depozytowe, wypelnic wszystko, zaznaczyc opcje, ze sie chce akcje i wyslac do Agenta, czyli
KBC Securities N.V. (Spółka Akcyjna), Chmielna 85/87 Street, 00-805 Warsaw
Ale najlepiej wyslac maila do spolki z zapytaniem.
Piter i jak tam? Podzialales cos?
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2013-04-09 17:53:43 |
 |
|
|
kotnafiran
|
|
patrze na WIG i WIG20 i z wykresu swiecowego wynika, ze zaczela sie bessa; czy to chwilowe spowolnienie? |
 |
|
|
Dj Tiesto
|
|
ale urwal na Rafako, ktos wie co tam sie stalo?
|
|
kotnafiran
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
łoooo kierwa, na Agrotonie to można powiedzieć że nie dość że dymanie w dvpę to jeszcze przez nosiciela HIV
|
Specjalista -
 |
|
|
INSOMNIA
|
|
Pany co tu się dzieje ? ależ piękna promocja na KGHM |
 |
|
|