grox nie podchodzę, zdałem L1 rok temu a teraz mam bardziej opłacalne rzeczy do roboty niż nauka do L2, ale może w przyszłości jeszcze wrócę do tego, zobaczymy, a Ty?
ja miałem trochę akcji PHO i nie chciało mi się mieszkając za granicą szukać notariusza etc., więc przed urlopem po prostu sprzedałem i tyle miałem dużo szczęścia bo zaraz potem kurs poleciał na łeb na szyję, widocznie nie tylko ja sprzedawałem
Mam nadzieję że zarząd PHO tego nie spieprzy i da nam akcjonariuszom odrobić "straty".
Najbardziej martwi ta część że to wszystko może się skończyć wojną, a mi kurna WKU kazało się stawić po odbiór karty mobilizacyjnej w czerwcu ... kierwa nieciekawie
mnie SL dupe uratował, za to później się udało napakować przy drugich dolnych i trochę odrobić przed końcem też trochę wpadło znowu niżej ale oddałem jednak bo nie chciałem na noc zostawać żeby kogoś fantazja nie poniosła i nie puścił jakiegoś infa że przejmuje jakąś kopalnie złota albo wypłaci 5 zł dywidendy