Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
kotnafiran
|
|
Czy w przeciagu 10 lat KGHM moze upasc? |
 |
|
|
pelikan19
|
|
"Czy w przeciagu 10 lat KGHM moze upasc?"
Jak to "upaść?"....co Masz na myśli ? |
 |
|
|
kotnafiran
|
|
Czy doprowadza do upadku, wydoja. |
 |
|
|
pelikan19
|
|
Nie zarzyna sie kury znoszącej "złote jaja" i rządzący to wiedzą ciekawe jednak jak postąpi kolejny rząd po wyborach(zakładając że PO je przegra) bo jeśli pójdzie plota że znosi bądź ogranicza sie podatek od kopalin KGHM chwilowo może wystrzelić. Swoją drogą "dobry" z Ciebie inwestor skoro podejrzewasz takiego molocha o upadek. |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
Dj Tiesto
|
|
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
z NC mam:
Nanotel - moze byc ciekawie. Ida chyba teraz okresy coraz lepszych wynikow.
Agroliga - ale to na dluzej. spola zdrowa sie wydaje, wyniki powinny byc niezle ino ta Ukraina...ale jak sie uspokoi to moze byc niezly up.
Kulki podebralem troche i czekam co dalej.
|
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
INDYGO mam od czasów LST, więc w zasadzie kiszę od czasów pamiętnej emisji po 1,40 z tym że obecnie wychodzę już na plus przy tym kursie.
poza tym nadal kiszę się na Lubawie.
No i najgorszy gniot czyli PHO, ale szkoda mi oddawać bo bym niezłą stratę zrealizował, a mam czas.
|
Specjalista -
 |
|
|
runelord66
|
|
Myślałem ostatnio sporo o tym, żeby zainwestować jakąś większą kasę w ukraińskie spółki, miedzy innymi w tą Agricole. Ewidentinie spadła głównie z powodu konfliktu na ukrainie, podobnie jak inne spółki. Teraz się uspokaja i mam zamiar to wykorzystac, dopoki ceny są w dołku. |
 |
|
|
syriusz6
|
|
Rzeznik jestes jeszcze na agrolidze?
Mozesz troszku rozszerzyc temat?
Zaczynam sie przygladac tej spoleczce, moze cos podbiore za jakis czas :) |
 |
|