Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
pontcki
|
|
bogdanka zamknęła się z dniem wygaśnięcia. Obecnie kupione fcd na L. Poczekamy chociaż do premiery w maju :) |
 |
|
|
pontcki
|
|
Widzę że dalej cisza w temacie. CDR dalej trzymam, dziś lekko wziąłem orange na S. Zobaczymy co pokażę czas. |
 |
|
|
ohayo
|
|
Też miałem kilka CDR
Opchnąłem po 21 ze 2 tygodnie temu
Kupiłem sobie trochę PGSoft po 4,30
No i siedzę na PGNIGu branym w styczniu
|
|
pontcki
|
|
Też pgn obserwowałem ostatnio, jak na trwałe zagości pow 6,5 to pewnie wezmę. ohayo PW.
Zmieniony przez - pontcki w dniu 2015-05-06 23:09:48 |
 |
|
|
pontcki
|
|
No i w końcu CDR mi się ruszył i to przy konkretnych obrotach
Jeszcze prośba jakby ktoś rzucił jakiś fajny darmowy program do AT, tak żeby można np było na siebie nanosić dwa wykresy.
Zmieniony przez - pontcki w dniu 2015-05-12 10:31:55 |
 |
|
|
ohayo
|
|
Skubnąłem trochę DTP.
Zobaczymy co z tego wyjdzie.
|
|
pontcki
|
|
Ja w międzyczasie dobrałem CDR. Teraz mam śr. po 22,64. Szukam czegoś innego sensownego ale b. mało jest futures na GPW. |
 |
|
|
ohayo
|
|
Ja już jestem na 0 z CDR.
Aktualnie ze środków przeznaczonych do zabawy:
PGS 30 %
DT 20 %
ETFy 20 %
GOTÓWKA 30 %
jakoś za 2 tygodnie będę się rozglądał za czymś, w co wrzucę te 30 %
Po co dobierałeś CDR? Imo po premierze nic dobrego z kursem się nie stanie.
|
|
pontcki
|
|
Liczę że niebawem dadzą info nt. sprzedaży np. po 1 tyg od premiery. Liczę że jeszcze coś z tego wyciągnę  |
 |
|
|
ohayo
|
|
Kusi, żeby już oddać to DTP.
Zmieniony przez - ohayo w dniu 2015-05-22 10:27:52
|