Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
anc_kozak
|
|
|
|
pontcki
|
|
To i ja podobnie przyglądam się spółką w20. Co sądzicie o Orlenie obecnie i jego cenie? Kghm obserwuję ale przypuszczam, że będzie taniej (i to dużo niż te 90zł), ogólnie rozważam gre na S. Co do samego w20 to również jestem na S, doszliśmy prawie do pkt w którym (2167) z 27.07, w między czasie wziąłem kolejne S po 2231 03.08, na chwilę obecną 28pkt do przodu. |
 |
|
|
pontcki
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Firmy paliwowe wg mnie jeszcze zjadą.
Ja czekam na KGH na poziomach 20-30 zł Koszyczek nadstawiony.
|
Specjalista -
 |
|
|
piotr3
|
|
Ehh ciekawe co jankesy dzisiaj wykrecą mi sie udalo z rana PKC troche smieci rzucic i w sumie mocno nie dostalem w dupe w dniu dzisiejszym ale jak jankesy nie wyciaggna to hehehehe bedzie grrubbbooo
Jak chiny staną to z miedzia moze byc nie za ciekawie ;)
pzdr |
Znawca -
 |
|
|
SSmakowity
|
|
HAWE wtf ?! miałem to, sprzedałem w ciul uważałem ze bankrut! a tu widzę ładnie bym zarobił jedynie straty 10% i tak się cieszę, że nie jestem na tym rolikasterze.
|
pontcki
|
|
i mój fw20 doszedł do poziomu po którym brałem S mieś temu ), jestem już na zera a i nawet na kebsa jest. |
 |
|
|
pontcki
|
|
Wpadł dziś S&P500 po 1864 na L. |
 |
|
|
ohayo
|
|
|
|
syriusz6
|
|
Ja cos, pgs od dawien dawna bez zmian, oraz k2i raz wiecej raz mniej, obecnie ciut wiecej  |
 |
|