za tydzień lecę do Polski na 8 dni, ale się cieszę kurde
dały mi w kość te 2 miesiące, tyle rzeczy musiałem ogarnąć, do tego masa nauki, praca itd.
poczułem też smak porażki - przegrałem konkurs z instytutu CFA - nie awansowałem do finałowej piątki, przede mną byli sami chińczycy, hindusi i pakistańczycy hardkorowo jest, w Polsce zawsze byłem prymusem a tutaj to różnie z tym bywa
co ciekawe w NL będąc studentem wystarczy pracować 32h w miesiącu żeby dostawać ~500e stypendium co miesiąc, może ciut więcej
koniec tygodnia nadszedł więc musiałem się wyżalić
Zmieniony przez - Dj Tiesto w dniu 2011-10-14 17:50:40
"Podwładny powinien przed obliczem przełożonego mieć wygląd lichy i durnowaty,
tak by swoim pojmowaniem istoty sprawy nie peszyć przełożonego"
tiesto, dobry z ciebie uczen to i pracownikiem bedziesz dobrym
chcesz pracowac u mnie?
za 2 lata bedziemy robili przekrety na gieldzie, na kredytach itp
co ty na to?
[filary.pb.pl/2378452,108426,norweskie-eldorado] Norweski Państwowy Fundusz Emerytalny (Statens pensjonsfond utland - SPU) jest jednym z największych publicznych funduszy inwestycyjnych na świecie. Posiada 1 proc. wszystkich akcji notowanych na światowych giełdach. W październiku 2010 roku wartość zarządzanych przez niego aktywów przekroczyła 3 000 miliardów koron norweskich (1 500 miliardów złotych).
pafiel nie jestem zainteresowany pracą w PL, poza tym etyka zawodowa i sumienie mi nie pozwala robić takich rzeczy
piter żebyś zobaczył jacy niektórzy z nich to mózgi... Azjaci podpiją świat niedługo, jeśli mają więcej takich ludzi jak oni
Zmieniony przez - Dj Tiesto w dniu 2011-10-14 18:06:00