ja *******e juz takie granie bo za dziko jest teraz, kwestia szczescia tylko i wyłacznie zeby sie podpiąć z dobrej strony i w pore s*******ić raz na jakis czas mozna spróbować ale częściej to sie wyzerować można
tymczasem
ruda sie sypie jak domy w czeczeni
tak btw to ostatnio cos gdzies sslyszalem że podobno chinczyki tak napiedalały ze pobudowali wieżowce,osiedla dla 60mln ludzi i to jest puste wszystko
tak wiec z tym zwolnieniem na surowcach to moze byc fajnie choc *** wie co z tym kghm bo z jednej strony zwlneinie z drugiej tak jak gadaja to na tle konkurencji nadal jest tanio, sa pohedżowani, szanse na nowych złożach itp po 30zl to juz raczej nie bedzie
mnie tam tak czy owak poki co takie spólki nie interesujo
jutro czacik z dzordzem, pamietamy i nie spimy tylko zadajemy pytanka !
I'm a CEO bitch
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-20 18:28:17
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-20 18:38:11
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-20 18:39:06
gorbi: Witam. Moja średnia cena zakupu akcji wynosi ok. 6 zł. Czy jest szansa na to że odzyskam jeszcze \"utopione\" pieniądze ?
Georg Hotar: If it helps, we are also shareholders and we also suffer from the current valuation. However, the fundamentals of our industry and company are stronger than ever and therefore we are confident that the market valuation will reflect this in the forseeable future. We believe that our investors will be rewarded for their patience.
szkoda mi tego moderatora tylko, i czasu Hotara bo mógł jeśc kiełbase w tym czasie i skakać po banknotach zamiast czekac aż wyłowią jakies pytanie z całego spamu ogurow i innych psich wentyli
edit: nic ciekawego(nowego) nie było w sumie....
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-21 14:41:56
może to troche błędnie zrozumiałem te poprzednie info bo dla mnie zapowiedz tego kopa q4/2012 była też przz odzyskanie $łowacji
a nie ze same kredyty i jakoś mi to tak sie wbiło w czache że moze byc szybko
nie pisze tego z przekąsem, po prostu tak to jest ze ciężko oczekiwać fajerwerków na takim czacie skoro o wszystkim na bierząco inforumują w komunikatach
PS: bardzo ładne wykresy na MCI
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-21 16:25:01
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-10-21 16:29:50
Staram sie jak moge...doglebna analiza MCI vs OIL, to podstawa na naszym grajdole
No co do Slowacji, to ja zakladalem ze moze tam jakos polowa 2012 czy cos, a oni tu juz chyba cos rommawiaja, skoro mysla moze to nawet do konca 2011 zamknac.
Sporo pytan nie bylo na czacie, pojawia sie mam nadzieje z odpowiedziami juz niedlugo - szczegolnie ta nowa ustawa o OZE, ktora przepycha CEZ.
Ale rzuca koniami, od bandy do bandy...masakra, dobrze, ze nie bralem dzis nic
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2011-10-21 18:24:14
Ja calutki czas też z PHO, pakiecik ok 2300 akcji O średniej lepiej nie wspominam
Mi tam się nie spieszy, czekam na minimum 20 zeta na akcji