Tia nie krecilem na powaznie tego. Tak czy siak zmieniam go na Q6600 na swieta i do tego moze jakas 560TI wrzuce albo 6870...zobacze na co mnie bedzie stac
No Pany chyba aż tak źle nie wypadłem, bo firma z Oslo dziś mi przesłała test osobowości do wypełnienia tzw. Master Person Analysis
Kurde czeka mnie chyba wycieczka do Oslo ...
PS. Jeszcze muszę zrobić krótką prezentację którą na 2gie rozmowie będę musiał pokazać i odp. na pytania nt.
Present details of a service improvement carried out at last role that made a significant impact to the end customer. Explain what started the process and the steps required to initiate and implement the improvement. This should be an example initiated and completed by yourself
Uaktualnienie: Dostałem już zapro na rozmowę
8 listopada mam zameldować się na rozmowę o pracę w Oslo
Kurde nawet chcą mi hotel opłacić Podoba mnie się to
Zmieniony przez - minner w dniu 2011-11-01 10:47:21
minner graty, jak nie odwalisz jakiejś gafy typu wejście do biura po pijaku to IMO już prawie jesteś zatrudniony
ja właśnie wróciłem do NL trzeba się brać do roboty
A tak na poważnie to stresa mam, bo ustawiłem sobie wszystko na "styk" w poniedziałek popołudniu przylatuję do Oslo-Torp i jadę do centrum Oslo (chore z Oslo jest to że mimo że to stolica NOR to 3 lotniska ktore w nazwach mają Oslo są w odległościach min. 50 km od stolicy , w zasadzie nie ma lotniska przy mieście tak jak u nas w PL. Dlatego z Torp podróż autobusem do centrum Oslo trwa 2 godzinki, potem we wtorek 'interview' i o 21 mam odlot do Wroclawia. Mam nadzieję że wszystko ogarnę. Trzymajcie kciuki we wtorek