Widzę że na wątku PHO dalej wesoło Nawet fotki z II WŚ już się pojawiają, nieźle, nieźle.
na parkiecie jest sporo ludzi z pozoru smiesznych a tak na serio to mogą być nieźle zryte berety i ragedie tych ludzi np taki mroczek który raczej dzieciakiem nie jest a skoro nie jest dzieciakiem to w niezbyt ciekawym świetle to stawia jego dokonania
albo taki drugi z petrola i mci znany, na pewno nie mozna mu odmówić wiedzy na pewne tematy ale równo pod kopułą to on nie ma
co do opluwania innych za własne decyzje to ...proszę was
nawet jak by ktoś z osób z którymi z parkietu gadam mi sie po fakcie świadomie przyznał ze naganiał bezczelnie to raczej sam bym baranka w sciane za***ał niż miał do kogos pretensje
a nawet już mam takiego jednego ananaska którego infa z WZA prawdopodobnie były wyssane z palca z resztą po jakimś czasie sam sobie zaprzeczył (choć chyba tego nie zauważył) ale to dotyczy innej spółki na szczescie na niego brałem poprawkę i nie traktowałem tego zbyt serio
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-11-09 15:35:19
Kurna , niewesoło to wygląda. Do tego coraz częściej słychać o Włochach... kurde dobrze że mamy swoją "złotóweczkę" jeszcze.
Instalacja jest i RGR na wykresie , stąd dzisjejszy w******* -18%