Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
syriusz6
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
Mam dziewczyne syrek i nie stać nas na dziecko, to jest także motywacja dla mnie by mieć na utrzymanie potomka, poza tym własny dom (bez kredytu!).
Ja w swoim zawodzie po powrocie pracę i tak dostanę bez problemu.
Zmieniony przez - minner w dniu 2011-11-21 20:09:38
|
Specjalista -
 |
|
|
syriusz6
|
|
Ja poki co cel jakis tam mam, ale z planami troche luzuje, jak sie okazalo poprzednie wspolne plany to byly moje plany. Trza sie o wlasna dvpe zatroszczyc a nie o dvpe dvpy. Troche sie zale, ale dzis sie z nia definitywnie rozstalem, przyjechala ksiezniczka za mna do polski, na dodatek bez konkretow tylko ze "ona chce sprobowac tutaj" ;] ehh jutro moze kghm cos skubne |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
syriusz6
|
|
sypnałby kto do dolnych widel na photonie, bo tam se czekam zeby na kebaba zarobic, a tu nikt nie sypnie z grubej rury |
 |
|
|
piotr3
|
|
do których dolnych mam sypać?
Minner powodzenia !
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-11-23 20:30:34 |
Znawca -
 |
|
|
syriusz6
|
|
|
|
bajros
|
|
mam pytanie odnośnie straty podatkowej: czy musi być jakaś przerwa w posiadaniu akcji, czy można np. w ciągu 1 dnia sprzedać, ze stratą i kupić z powrotem te same akcje?
|
syriusz6
|
|
mozna jednego dnia kupic i po sekundzie juz odkupic, chodzi o to zeby byla zrealizowana transakcja, no i wazne ze transakcja musi byc zrealizowana 3 dni robocze przed koncem roku, a najlepiej 5 dni zebys mial pewnosc |
 |
|