wrzuciłem se lekutko cedc pod dobre dane USA i mam nadzieje tro troche tam poddziduja i skorekca wczoraj i wpadnie na jakis prezent pod choinke futy poki co na plusach
***nia tylko bo boje sie tu stopa zakladac bo bujaja ostro czasem
w cnbc gadaja ze mikołaj jest juz stary i nie potrafi za jednym zamachem rajdu zrobic wiec ni straconego
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-12-13 10:37:16
minner po raz kolejny gratulacje i oby za pol roku bylo tak fajnie jak teraz i zebys mogl krzyknąć "wygrałem"
btw. kiedy przekroczysz 5% na pontonie? czy masz juz w dvpie gielde?
Piotr cedc wziales powiadasz? to jedziemy jak na petrolu
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-12-13 10:46:08
panowie slang pierwsza klasa
ma ktos z was moze konto walutowe w mbanku? bo zostalo mi tylko jedno konto w PL a chcialbym zaczac eurasy przelewac
[http://www.insomnia.pl/konto_walutowe_w_mbanku-t664631.html]
A co do gieldy to jeszcze inwestujecie czy juz sprzedaliscie? Czy dokladacie caly czas do pieca i stad emigracja zarobkowa?
Nie no popracowac za granica fajna sprawa tylko akurat ja bym wybral cieplejszy klimat. Co mozna robic w takiej norwegi non stop zimno, brzydkie kobiety, nie mozna sie napic bo ciezko o alkohol. Ja bym nie dal rady
Nie wiem jak inni ale ja tam sobie skacze tym co mi zostalo i da sie zyc
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2011-12-13 12:50:56