No ja chwilę obecną odpuszczam "inwestycje" na naszym rynku, wystarczy dodać że na PHO, LST i innych łakociach na chwilę obecną jestem wirtualnie jakies 12k w plecy, więc zakopuję te papiery i nie wracam do nich przez najbliższe miesiące (mam nadzieje że nie lata).
Co do kasy zarobionej w NOR to będzie szła praktycznie na budowę domu, w przyszłym roku na ten cel planuję przeznaczyć ok. 30k, bo planuję budowę stanu 0 czyli fundament plus wyciągnięte zero i podciągnięcie wodociągu na działkę. A więc tak naprawdę dużo z odłożonej kasy w NOR na dom nie pójdzie. Resztę pewnie narazie zostawię na tutejszym koncie i może pójdzie na jakieś tutaj bieżace sprawy np. wynajęcie lepszego lokum bliżej centrum itp.
Jednak docelowo będę starał się "po pewnym okresie w Norwegii" troszkę bliżej Polski wylądować, np. Dania, Niemcy.
Póki co ważnym dla mnie w tej firmie jest zdobyć jak najwięcej doświadczenia no i zarobić dobrą kasę
Zmieniony przez - minner w dniu 2011-12-13 21:11:39
Rzeznik jest w IRL napewno dla słynnego irlandzkiego "ale"
A ktoś coś tam wspominał o kobietach w NOR. W porównaniu z Anglią to jest niebo, ogólnie rzadko tu widać "otyłe morsy" Raczej większość panien tu jest szczupła i ładna z buźki.
bzdury jakich mało, dziś kupowałem masło i zapłaciłem niecałe 20 koron czyli ok. 10 zł za 250 gr, to musztarda dijon była droższa bo kosztowała 22 korony.