Nie no photon spoko kurs caly czas sie waham czy kupic, -9,3% hoho ale do konca tygodnia koniec 3 kwartału a tutaj nic.. no ciekawe czy dadzą hurtem jakies kontrakty czy nic nie bedzie niczego
Ja pierdyle zachowanie PHO jak by miał jutro zbankrutować, ewidentnie jakiś kvtas uwala kurs małymi pakietami na dodatek...
Albo bedzie taniej, albo nie zdarze wsiasc i bede podbijał Wam kurs, albo rybka albo p1pka. Ale wstrzymam sie jeszcze i za tydzien zdecyduje co dalej, w zaleznosci od tego czy cos pokaza na koniec kwartalu.. bo jesli cos pokaza szałowego to mozna skubnac, ale jesli nic to zostaje przy moich obecnych aktywach
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-09-27 18:10:19
imho nie ma co srac sie kasa jest, budować potrafią
choc w sumie taka cisza zastanawia nie powiem, ale z drugiej strony nadpodaż paneli jest jak sam s****ysyn i na szybka zmiane sie nie zapowiada wiec sie nei spieszy bo czas działa na naszą korzyśc, a na główny z goła dupą tez nie ładnie wchodzic
niech tylko przejda w tym roku i bedzie git
ja to najbardziej chyba czekam na styczniowe roczne zestawienie generali
i q3,q3 ale południe włoch i australie mozna na******lac ol dej ol najt wiec w zime nie spimy !
caly czas nie nalezy zapominac że ten TK wisi w powietrzu który "in minus" jest juz raczej zdyskontowany,no bo bez jaj
tego gagdka tiesto juz wczoraj gdzies widziałem, imho to ameryki tam nie odkrywa a i tak dla mnie to takie gadanie na zasadzie "powiem co kontrowersyjnego to mnie w wiecej w telewizji pokażą"
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-09-27 19:34:43
piotr bo to jest typ znikąd, w podpisie było 'independent trader', więc pytanie po co go w ogóle zapraszali do studia - ja myślę, że nie po to, żeby opowiadał o swoich marzeniach media cały czas sieją panikę, a insiderzy spokojnie dobierają, taki jest mój view teraz
Dobra po tygodniu poszukiwan mam robote w uk. Za 6.25funta plus nadgodziny platne wiecej. W piatek ide na szkolenie i od poniedzialku normalnie do roboty. Praca typowo robolska, jakies tam paczki sie pakuje o roznej wadze ale gdzies do 20kg. Poprzez spoko agencje nawet. Takze poczekam jeszcze niech pho do 1zł dobije i zaczne chyba stawiac pakiety wieksze przy nizszych kursach.
Minner miales racje za ten rok musze sie rozliczyc w polskim US jako ze do wrzesnia pracowalem w polsce a od pazdziernika bede pracowal w UK, a nastepny rok juz tylko w UK. W ogole tam jest to dobre bo piszesz list do urzedu z napisem ROZLICZ MNIE i koniec Polska biurokracja i administracja jest 50lat za murzynami..
Pozdrowienia z Liverpoolu z lotniska Johna Lennona
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-09-28 15:00:55
Piotr no tak zaokraglilem na przod troszku.. wtedy co pisalem to prawde mowiac dopiero przyjechalem do UK bo przyjechalem we wtorek w tamtym tygodniu, ale juz sie wczulem ze tam pracuje, a od znajomych slyszalem jak tam jest wiec tez sie tam staralem o prace no i udalo sie. A ta fabryka jest faktycznie niczego, bo tylko przyjmuja zaladunki, przekladanie, rozkladanie, ukladanie roznych paczek i produktow i ot cala filozofia.
Takze nie doszukuj sie niescislosci tylko sie ciesz ze przy 1zł bedziesz mial popyt na photonie
Jeszcze jakies wątpliwości? Wyjasniam od reki
Ogolnie to chyba spoko bedzie i posiedze w UK z 1,5 roku a pozniej tak jak planowalem wroce z łancuchami i sokami do Zielonej Gory albo Poznania.
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-09-28 15:20:50
ja w te sobote ide pierwszy raz do roboty w Holandii, w tygodniu nie mam kiedy bo od uja zajec na uczelni. Juz dostalem nawet ubranie robocze
Ja mam nadzieje po studiach przerobic 1-2 lata w NL, a potem mam nadzieje ze dam rade sie przeniesc do Warszawy z powrotem, w koncu to finansowa stolica europy srodkowowschodniej