Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
piotr3
|
|
Dokładnie, dołączam się do życzeń i powodzenia w nowym roku a w zasadzie to już od wtorku!
ponarzekamy i podsumujemy rok po świętach
mikołaj trochę zalał pale ale może w przyszłym tygodniu wytrzeźwieje i naadrobi a w sumie dosyć bycze nastroje się rysują na przyszły rok

Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-12-23 20:34:22 |
Znawca -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Wszystkiego naj kurna wesolych i rodzinnych!
Ps. Zes wackowi do***al hyhyhyhy poplakalem sie ze simechu  |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
link?
|
Specjalista -
 |
|
|
samott
|
|
i ja się dołączam
zdrowia i kasy |
 |
|
|
syriusz6
|
|
Wszystkim Panom Świata z InsoFundu Wesołych Świąt :)
Rzeznik jako zarzadzajacy fundem, robisz jakies przetasowania w portfelu? W ogole przezd wigilijnym karpiem dopadła mnie mysl na temat Photona, co z ta spółką dalej bedzie. Klonow z parkietu zbytnio nie czytam tylko wiem ze marzy im sie 0,90pln Ale tak sie zastanawiam czy te 0,90pln jest mozliwe, bo kurcze spolka druga polową roku nie powaliła na kolana, i pozostaje pytanie co dalej.. jeżeli tak mają wygladać kolejne półrocza to hmm słabo raczej, co wiecej pierwsze półrocze jest zawsze słabsze dla photona to tak myslac przyszlosciowo w srednim terminie Ale patrze na kurs i jest interesujacy az chce sie zapakowac z 10 000 akcji.. ale martwi mnie dynamika rozwoju i zyski w przyszlosci.. rok temu przed wynikami za IVkwartał kurs mocno wzrosł, no miał podstawy ku temu przypuszczenia ze bedzie netto.. co mimo wszystko okazalo sie strata netto w tym roku bez kontraktow to az boje sie myslec jakie bedzie netto
Nie jestem specem ale wydaje mi sie ze fundamenty znaczaco sie pogorszyły
A Wy jakie macie wigilijne przemyslenia na temat PHO, czy juz karpia wpyerdalacie?
Minner powodzenia chłopie tam w samotnosci, cos za cos, bedziesz krolem lasek kiedys trzym sie |
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
Tak na prawde, po tym roku, okazuje sie, ze TK wszystko rozstrzygnie. Albo beda perspektywy albo bedzie ups.
Pod TK moze byc gra. A co potem, to pokaze wyrok.
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2011-12-24 20:19:41 |
 |
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
|
|
syriusz6
|
|
|
|
piotr3
|
|
|
|
syriusz6
|
|
e, juz kiedys o tym pisalem, ale cos temat w ogole przeszedł gdzies bokiem. Napisze jeszcze raz.. bo tak tu gadamy juz od paru lat w tym temacie.. Pokazcie swoje mordy |
 |
|