Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
syriusz6
|
|
Juz wiem stawka normalna 6,25funta, nadgodziny 9,07funta
Takze jedząc ryz z cukrem mozna sporo odlozyc |
 |
|
|
piotr3
|
|
|
|
Dj Tiesto
|
|
syriusz dobry jest ryz ze startymi jablkami, i witaminy ma
|
|
piotr3
|
|
|
|
Dj Tiesto
|
|
piotr a Ty kiedy wyjeżdżasz z PL?
Bo wiesz - rzeznik, syrek i ja już za granicą, minner już też powoli się pakuje z tego co pamiętam, zostałeś tylko Ty
|
|
syriusz6
|
|
|
|
piotr3
|
|
|
|
minner
|
SZPIEG
|
|
syrek 6,25Ł to stawka niska nie ma się co czarować, szukaj czegoś na kontrakt, np. przejdź się do magazynów Tesco/Wincanton/Asda itp. o ile w Liverpool'u mają takie i popytaj czy nie możesz złożyć papierów (polecam załapać się na nocki ! ja w swoim pierwszym wyjeździe w latach 2004/05 robiłem na nocki i kosiłem czasami po 2000Ł na miecha, na nockach zawsze są wyższe stawki i dobre nadgodzinki suto płacone), a ostatnio będąc w UK w 2008 stawkę podstawową miałem 9Ł na h na dziennej zmianie (od razu byłem na kontrakcie - załatwiane przez biuro Tesco w Krakowie). Kumpel który dalej robi w tym magazynie Tesco ma obecnie coś ok. 10Ł na dziennej zmianie na h.
Na plus - masz tanie mieszkanie 100Ł to naprawdę tanio (o ile to nie nora , ja za dosyć wypasiony pokój w 2008 pod Londynem płaciłem 250Ł, ale w tym miałem wszelkie opłaty typu prąd, woda, gaz i internet.
Zmieniony przez - minner w dniu 2011-09-29 11:05:42
|
Specjalista -
 |
|
|
syriusz6
|
|
|
|
piotr3