Ja tam nigdzie sie nie przerzucam i ogolnie NC juz mnie nie interesuje, ani pho ani inne NC. Teraz wole wieksze spóły z jakas ugruntowana pozycją, bo na tych małych to tylko mozna popłynąć mocno, taki podatek od marzen o wielkich wzrostach, jak w lotto:P
Bawie sie na wig40 ewentualnie wig20 albo wig80.
Dzis na fixie spusciłem 6 akcji IPX, moze uda sie taniej odebrac, a jak nie to nie, 5 akcji jeszcze siedzi. Troche liczylem na podbitke na fixie jak wczoraj ale zasypali te 100 akcji porządnie. Co ma byc to bedzie.. PXM moze wskocze jak spadnie, ale cos sie trzyma skubany Piotr Ty siedzisz na pxm bez zadnych ruchow?
A mietowe lmy to jak karku pale smakują mi
A symbol wygranstwa to cygara z almy
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-12-30 19:36:44
Ty mnie tu synek nie ******* o podatku od marzeń bo jeszcze bedziesz bral z głównego PKC i nam swieczki rysował
polimexu bede sie musial prawdopodobnie pozbyc na chwile na poczatku roku to potem bede myslal czy wracac czy na ipx może, kórwa fasing mnie cały czas przekonuje jak *** tylko co z tego jak ta spólka kisi non stop i obroty zabijają no i ten ***any pakiet BGK ale znowu przejeli jakiś łańcuchowców z dojczlandu i serio im to fajnie idzie i robią sie coraz wiekszym graczem w swojej piaskownicy
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-12-30 20:10:07
ale Piotr zobacz na te małe spóły
dla przykładu pho i lst(juz nie nc), ale w ogole cały nc wieje p1siorem, no kilka spolek jest ze mozna by wejsc ale ze to nc to sobie daruje. Wole 3% zysku i 3% straty na duzej, niz myslec o +20% i podobnych tez stratach jak cos nie pojdzie.. juz pomijajac ze samemu mozna sporo namieszac na kursie przez słabą płynnosc i luki, a kasa i procenty łatwo uciekają.
Naprawde przeczołgał mnie ten pho i mam dosc, co prawda zarobilem na nim troszku, ale to zasługa raczej farta..
IPX idealnie mi pasuje i bede go meczył
yebany ma cygaro
Zmieniony przez - syriusz6 w dniu 2011-12-30 20:21:53
No przeczolgal ponton mnie rowno ale co tam...poki nie padnie nie bede plakal. Jeszcze na chleb jest, a piotr to nawet na cygara ma...takie grubasy tu siedza
Piter pmx to technicznie do 1,50 okolice moglby zjechac. Tam bym cos wzial chyba nawet na chwile, przyciac z 15 groni czy cos
A u mnie spokoj. Alko, drinki, jakis film sie obejrzy jak mala spac pojdzie. Ot takie tam nudny sylwek ale mi pasuje w sumie
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2011-12-30 21:41:28
dobra to bije wszystkich, cygara, tymbarki i pizze z kartonu
mam rower, sam skladalem wsio
tutaj --> [http://www.neo6.republika.pl/rower02.jpg]
tak sie wozi po lesie byly akcjonariusz photona