Autor |
"GPW vol.5 bieda sama nie wyjdzie! grubasy spekulanci i ynwestorzy łączmy sie" |
|
RzEzNiKoZ
|
|
|
|
piotr3
|
|
tak po prawdzie to hój wie czy te TK cos na stałe rozwiąże bo oni(czesi) kominują jak po***ani
musieli by zrobić dobrą minę, opylić jeszcze coś SLo, podciągnac ten kurs i *******nąc emisje w sensownej cenie
tylko ja się boję że stana pod sciąna i będa prówowali i tak zrobić emisje......i w sumie ***a będzie do gadania bo jak by się dogadali z kimś to obiecakni o dabyl digit pójda się yeba ć
a tak się trochę boje że te wieszanie psów na czechach i opisywanie tych ich gierek to jest przygotowywanie gruntu zeby potem mozna bylo powiedziec
no mysmy chcieli dobrze ale oni tam w ***a polecieli to nie mamy teraz wyboru
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2011-12-31 01:57:27 |
Znawca -
 |
|
|
RzEzNiKoZ
|
|
TK da odetchnac.. da 8 baniek kasy za 2011, skok wk o czechy i uwolnienie sporo baniek z refinansu czyli splacenie VATu i zostanie jeszcze troche na inwestycje. Generalnie po tym spola powinna co kwartal wykazywac zysk netto. Jak dolozyc do tego udana sprzedaz Slowacji,to powinno byc dobrze. Problem to tak jak mowisz ciagle cos majstrujacy CEZowcy.
Kuzwa sie niezle z***alo wszystko...***ani czescy politycy :-/
I martwi troche brak nowych projektow. Boje sie ze znowu jakies problemy z plynnoscia moze maja czy ki uj.
Musze zadzwonic do Aski, moze sie cos dowiem. |
 |
|
|
piotr3
|
|
|
|
Dj Tiesto
|
|
|
|
piotr3
|
|
ale wiekoszsc tego całego dostawania po dupie oze co głosno gadaja to sa producenci ogniw
i oni dostali po dupie tylko przez to że ich kitajce wykończyli
[money.cnn.com/2011/11/09/technology/china_solar_investigation/index.htm]
nie mówie że ten rok był dobry dla PHO ale przypuszczam że takie doniesienia nie pomgają, bo ludzie czytają a większość nie rozróżnia panela od kolektora ...i odnosze wrażenie że nie do końca ludzie nadal wiedza czym sie photon zajmuje 
POLIMEX -3 trzecie oborty na bananowej na chwile obecną więcej niż KHGM ktoś sprzedaje, ktoś kupuje, ale coś się dzieje
impexmetalowcy chyba dzisiaj mają wolne
Zmieniony przez - piotr3 w dniu 2012-01-02 11:16:52 |
Znawca -
 |
|
|
syriusz6
|
|
|
|
piotr3
|
|
czy ja wiem, nie wiem jak tam u Ciebie ale u mnie spada  |
Znawca -
 |
|
|
syriusz6
|
|
Piotr na pxm dzis w przelocie widzialem miliony po 1,7 |
 |
|
|
syriusz6
|
|
wczoraj brs 30 akcji wziete po 0,66 dzis oddane po 0,68 nie wiem czy dobrze, ale na kebaba i mentole jest |
 |
|