No a ja Pany tylko się przyglądam, niestety ale sporo kasy zamrożonej mam w PHO i LST i dopóki to się nie ruszy to nie tykam nic nowego...
Obecnie wszelkie wolne środki zaczynam gromadzić bo przedwczoraj odebrałem pozwolenie budowlane no i na wiosnę przymierzam się do rozpoczęcia budowy domku W tym roku póki co tylko fundamenty.
Rzeznik widze ze u ojca wyszedłeś z 1/3 akcji pho i kupiles mu wodeczke
Hmm jak czas pozwoli to moze tez sie z Wami napije
Poki co siedze 95% na gotowce a 5% to SCM
Ta dzis mu wylazlem, rychlo ****a w czas, ale coz. Wyglada, ze moze pojdziem wyzej na rynkach, to dobrze zeby ojcu cos z tego wpadlo, bo nie wiem jak sie ponton w tym czasie zachowa.
Ehh Ekoeksport, moj najwiekszy wyrzut sumienia. Chcialem pakowac to po 5zl jak spadl, wywalic troche pontona i wziac eko i sie nie zdecydowalem...a teraz zal patrzec
kurna nie wiedzialem, ze ktos to jeszcze oglada
Zmieniony przez - RzEzNiKoZ w dniu 2012-02-08 22:14:54
rzeznik masz akcje wiec nie jestes obiektywny ja mowie ze juz sie skonczylo paliwo i nie bedzie wiecej szybowalo, a mowie to bo nie mam za co kupic, musialbym pontona pogonic